``` ```

Hoe maak je verbinding met je kind terwijl je ook een druk leven hebt.

Hoe maak je verbinding met je kind. De meeste ouders herkennen wel dat ze in de hectiek van het dagelijkse leven raken op sommige momenten even het contact met de kinderen kwijt raken. Bij ons hebben we een verbouwing achter de rug. En we merken ook dat er nu de verbouwing langer duurt dat er meer strijd en gedoe is. De kinderen vragen misschien meer negatieve aandacht en proberen de aandacht negatief op te eisen.

Wanneer je uiteindelijk tijd vrijmaakt grijpen de kinderen het niet aan. Je baalt en je merkt het stroomt niet. Heel wat ouders lopen tegen dit soort momenten op. Ze gaan meestal weer over als we in een rustige vaarwater komen. In deze Podcast neem ik je mee met mijn verhaal.

Ik ben ondertussen bezig met een opdracht uit de Challenge praten met kinderen over gevoelens. Die gaat over beschikbaar zijn.
Luister hier hoe ik roei met de riepen die ik op moment heb. Ook ik ben druk met mijn praktijk, werk en kinderen die de nodige zorg en aandacht vragen. 

Hoe maak je verbinding met je kind?

Wanneer je meer verbinding wilt met je kind en op zoek bent naar een stappenplan dan is de Challenge praten met kinderen over gevoelens super leuk om te doen. Ik neem je tiendagen mee naar de wereld van spel en verbeelding. Tijdens deze Challenge zal je merken dat praten met kinderen over gevoelens makkelijker gaat als je de taal van kinderen gebruikt. Deze taal gaat via spel en verbeelding. Lees hier alles over de Challenge praten met kinderen over gevoelens.

Challenge praten met kinderen over gevoelens

Ik neem je tien dagen mee en zal je inspireren met praktische tools, wat je zeker nieuwe inzichten op gaat leveren!  De Challenge richt zich op kinderen van 4 tot 12 jaar. Je kan de Challenge helemaal in je eigen samen met je kind tempo doen. De challenge is zowel voor professionals, leerkrachten, opa’s en oma’s en natuurlijk ouders heel waardevol.

– Je krijgt praktische handvatten die je helpen om met je kind door middel van spel en beeld over gevoelens te praten

Omdat je ontdekt hoe je aansluit op de taal van kinderen, waardoor je echt verbinding maakt met je kind
De oefeningen en video’s zijn effectief en praktisch en bovendien vinden kinderen de oefeningen plezierig om te doen

Jij gaat aan de slag met oefeningen waarmee je kind steeds meer woorden krijgen om zich uit te drukken

 

 

```