``` ```

Gratis Checklist zelfbeeld

Vraag de gratis checklist of vragenlijst zelfbeeld aan. Kinderen bouwen zelfvertrouwen op in de directe omgeving zoals thuis en op school. Iedere ouder ziet zijn kind graag vol zelfvertrouwen en gelukkig. Jij toch ook? Wat doe jij om te helpen? Kan jouw kind een steuntje in de rug gebruiken? Ga je als ouder op dezelfde voet verder of mogen er dingen anders? En zo ja, wat dan?

N

Ga actief en bewust aan de slag met het zelfbeeld van je kind

N

Krijg inzicht in de bouwstenen van een positief zelfbeeld

N

Krijg direct overzicht in wat goed gaat en waar groei mogelijk is

N

Ontdek wat je nu kan doen om het zelfbeeld van je kind te versterken

checklist-vragenlijst-zelfbeeld-test-zelfvertrouwen-kinderpsycholoog-Amerfoort

Deze vragenlijst is een handige tool! Ik wilde direct verder verdiepen. Ik heb daarna de online training Bouwen aan Zelfvertrouwen gedaan en dit is een leuke en krachtige manier om kinderen te ondersteunen in het opbouwen van een positief zelfbeeld. Sander draagt inspirerend bij en heeft kennis van zaken!

Nancy Achterhof

ouder en schoolmaatschappelijk werkster

Als HR -adviseur en ouder ben ik enthousiast over Sanders activiteiten als schoolmaatschappelijk werker en kindercoach! Zijn ervaringen in beide werkvelden versterken elkaar en ik lees graag zijn tips voor ouders. Deze checklist is praktisch en ziet super leuk uit.

Mariëtte de Groot

ouder en loopbaan adviseur

checklist- zelfbeeld-zelfvertrouwen-ontwikkelen-kinderpsycholoog-amersfoorten

Hoe ik met kinderen bouw aan zelfvertrouwen.

Mijn naam is Sander Kooijman en ik ben ontwikkelingspsycholoog. Ik werk bijna 20 jaar jaar met veel plezier in de jeugd- en gezinshulpverlening. 

Regelmatig kom ik kinderen met een laag of negatief zelfbeeld tegen.  Hoe kunnen kinderen zich nu ontwikkelen wanneer ze geen sterke kanten van zichzelf weten te noemen, moeilijke dingen uit de weg gaan of zich overschreeuwen met boos en opstandig gedrag? Ik gun ieder kind een prachtig zelfbeeld en een leven vol zelfvertrouwen.

Ik help kinderen uitdagingen aan te gaan, zelfstandiger te worden en veerkracht te ontwikkelen. Zodat ze ondanks de moeilijke situatie stevig blijven staan. Ook bij tegenwind! 

 

Vraag nu de gratis checklist of vragenlijst zelfbeeld aan

```