Online samen met je kind aan de slag in de Rota Academie

Online ouder en kind programma's voor voor kinderen van 4 tot 12 jaar
Ik heb een vraag over het online programma

Welkom bij de Rota Academie

Ben je op zoek naar een laagdrempelig online programma voor ouder en kind dan ben je hier goed. de programma’s zijn gericht op kinderen van vier tot 12 jaar.  Naast 1 op 1 begeleiding heb ik prachtige online programma’s gemaakt waarmee je samen met je kind aan de slag kan. Natuurlijk is het mogelijk om te gaan voor een online programma in combinatie 1 op 1 via teams of in de praktijk. Het voordeel van deze online programma’s is dat je vanaf vandaag direct kan gaan beginnen. Een bijkomend voordeel is dat je niet op locatie hoeft te komen en vast zit aan tijden. Alle informatie, oefeningen staan direct voor je klaar. Wil je kennis maken met online programma’s dan is de Challenge praten met kinderen over gevoelens een aanrader. Via deze Challenge maak je direct kennis met de programma’s Bouwen aan zelfvertrouwen en  de kunst van boos zijn. Ben je hulpverlener en op zoek naar laagdrempelige oefeningen om kinderen met boos gedrag te helpen? Dan is het Interactief werkboek heel waardevol. 

Challenge: Praten met kinderen over gevoelens

In deze tiendaagse inspirerende challenge neem ik je samen met je kind mee naar de wereld van gevoelens. In dit online programma voor ouder en kind neem ik je door middel van spel en verbeelding zal je ontdekken dat kinderen best dicht bij gevoelens staan. Tijdens de challenge krijg je een kijkje in het programma bouwen aan zelfvertrouwen en de kunst van boos. Zo ontdek je de meerwaarde en laagdrempeligheid van samen met je kind aan de slag gaan.
Tijdens de challenge ga je aan de slag met:
– Momenten ontdekken waarin je kind opent
– Praten over trots en blijdschap
– Een gesprek je aangaan over kwaliteiten
– In gesprek gaan over negatieve emoties
– Hoe je spel gebruikt om te praten over gevoelens
– In totaal zijn er tien thema’s

Met-kinderen-praten-over-gevoel

Bouwen aan zelfvertrouwen 

In het online programma BOUWEN AAN ZELFVERTROUWEN voor ouder en kind gaan we in vijf weken het zelfbeeld van je kind versterken.  In deze waardevolle en vooral praktische training ga je SAMEN met je kind bouwen aan zelfvertrouwen. In vijf online lessen, die je op ieder gewenst tijdstip kan volgen, ga je in je eigen tempo aan de slag. Iedere week krijg je een leuke les met video’s, e-books, werkbladen en leuke oefeningen. In de training ga je aan de slag met de thema’s kwaliteiten, zelfstandigheid, vertrouwen geven en problemen oplossen met als doel grip. Ik geef ouders handvatten hoe je het zelfbeeld van je kind kan versterken. Je zal merken dat je kind gaat groeien en steeds meer gaat staan voor zichzelf. Jouw kind bouwt zelfvertrouwen waardoor het zelfbeeld steeds meer kleur krijgt en steviger wordt.

Online training Bouwen aan zelfvertrouwen

De kunst van boos zijn

Wordt je kind snel boos en weet je het even niet meer? Dan heb ik een oplossing die je zeker zal interesseren. Met het unieke 5 weken online programma  DE KUNST VAN BOOS ZIJN voor ouder en kind geef ik je alle tools die nodig zijn om het boze gedrag van je kind beter te begrijpen. Je kind leert zijn of haar emoties te herkennen, te verdragen en dat wat dwars zit te uiten. Jij leert zo te reageren dat je kind kalmeert. Het wordt thuis weer rustig, ontspannen en er gaan weer gezellige genietmomenten ontstaan met het gezin.

Kunst van boos zijn