Tiendaagse Challenge:
Praten met kinderen over gevoelens

Kinderen hebben vaak niet de woorden die wij volwassenen gebruiken om gevoelens te verwoorden. Kinderen praten gemakkelijker over gevoel via spel en beeld. Wij volwassenen zijn die taal een beetje kwijtgeraakt. Hoe mooi is het om deze taal te leren en toe te passen, waardoor je meer verbinding krijgt met je kind. Gelukkig is deze taal niet moeilijk om te leren. Ik neem je tien dagen mee en zal je inspireren, wat je zeker  nieuwe inzichten op gaat leveren!  De challenge richt zich op kinderen van 4 tot 12 jaar. De challenge start op maandag 27 september.

N

Je krijgt praktische handvatten die je helpen om met je kind door middel van spel en beeld over gevoelens te praten

N

Je ontdekt hoe je aansluit op de taal van kinderen, waardoor je echt verbinding maakt met je kind

N

Je gaat aan de slag met oefeningen waarmee je kind steeds meer woorden krijgen om zich uit te drukken

N

De oefeningen zijn effectief en praktisch en bovendien vinden kinderen de oefeningen plezierig om te doen

Hoe werkt het?

 

Iedere ochtend ontvang je in je mailbox een mail met een link naar de academie. In de academie staan inspirerende video’s, achtergrond informatie en uitdagende opdrachten voor je klaar. Je kan de training helemaal op jouw moment volgen. Reserveer ongeveer een half uurtje. Heb je even geen tijd, geen probleem dan bekijk je het later. Na de tiendaagse is het materiaal nog een week beschikbaar. Je hebt alle tijd om het in jouw tempo te doen.

Met-kinderen-praten-over-gevoel
Kindercoach Amersfoort

Hoe ik kinderen help met een naar gevoel

Mijn naam is Sander Kooijman en ik ben schoolmaatschappelijk werker, ontwikkelingspsycholoog en integratief kindertherapeut (i.o). Ik werk al bijna 20 jaar met veel plezier in de jeugd- en gezinshulpverlening. Deze kennis en ervaring neem ik mee om het beste te bieden voor jouw kind. Ik weet nog wel toen ik net begon als schoolmaatschappelijk werker. Heel veel geleerd, echter praten met kinderen dat zat toen niet zo in opleiding. Nog steeds merk ik dat dat ouders, hulpverleners, en leerkrachten het moeilijk vinden om met kinderen te praten over gevoel. Ik gun kinderen dat ze bij zoveel mogelijk ouders en hulpverleners terecht kunnen met hun verhaal.

 

Wat anderen over Sander zeggen

Ik heb mee gedaan met de Challenge: Praten met kinderen over gevoelens en het interactieve werkboek aangeschaft. Leuke, creatieve concrete opdrachten voor kinderen, verfrissend en zeer behulpzaam als ouder en of hulpverlener om meer in de belevingswereld en emoties van het kind te stappen.

Jessica Vrolijk

ouder

Ik heb de Online tiendaagse challenge “praten met kinderen over gevoelens” gevolgd. Erg leuk en leerzaam! Gewoon concrete voorbeelden en met praktische oefeningen, waar je gewoon meteen mee aan de slag kan. Omdat Sander niet een “gelikte video” heeft willen maken maar gewoon vanuit z’n ervaring (lees: hart) spreekt komt het heel goed over en kan je het goed plaatsen. Dankjewel Sander, voor deze mooie en in ieder geval voor mij zeer waardevolle challenge !

Miranda Bijlsma

ouder

Ik neem je tien dagen mee in de wereld van spel en verbeelding

De wereld van kinderen met spel, fantasie en verbeelding is geweldig en staat misschien wel ver af van onze dagelijkse volwassenwereld. Ik ben een bruggenbouwer en neem je graag mee naar deze wereld. Het contact maken met kinderen ging me gemakkelijk af. Na afloop geven kinderen een tien of zelf wel eens een 100 voor het traject. Heerlijk om zo van kinderen terug te horen dat ze dat wat dwars zit gewoon vertellen en zo het nare gevoel oplossen. Deze handvatten wil ik jou graag meegeven tijdens deze challenge. 

Hoe ziet de tiendaagse praten met kinderen eruit?

✅ In tien dagen gaan we dagelijks super interessante onderwerpen behandelen
✅ Je krijgt toegang tot de online Rota Academie met alle cursus materialen
✅ Iedere dag bestaat uit een thema met inspirerende video’s, achtergronden en een praktische opdracht
✅ Tiendagen lang neem ik je mee op jouw moment in de wereld van spel en verbeelding van kinderen

Normaal heeft deze online training een waarde van minimaal € 81,- euro. 
Speciaal om mensen te laten kennis maken met de kracht van dit prachtige online programma geef ik het programma eenmalig zo goed als weg. 
Doe je mee? 

 

€ 7,- inclusief BTW.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)