Challenge Praten met kinderen over gevoelens (gebruik nu actiekorting: ZOMER2022)

Voor ouder en kind en professionals die via de taal van kinderen meer diepgang in gesprekken willen
Yes ik ga de uitdaging aan

Praten met kinderen over gevoelens

Praat je kind moeilijk over zijn of haar gevoelens? Dan is deze Challenge heel waardevol en plezierig om te doen. Want niet alle kinderen hebben de woorden die wij volwassenen gebruiken om gevoelens te verwoorden.

Wist je dat Kinderen praten gemakkelijker over gevoelens praten dan je denkt. Namelijk door bij de taal van kinderen aan te sluiten via spel en beeld. Vaak zijn wij volwassenen die taal een beetje kwijtgeraakt of verleerd. Hoe plezierig en nuttig is het om deze taal te leren en toe te passen, waardoor je direct zal ontdekken dat je verbinding krijgt met je kind. Door de oefeningen te doen heb je direct een heel ander gesprek met je kind.

Ik neem je tien dagen mee en zal je inspireren met praktische tools, wat je zeker nieuwe inzichten op gaat leveren!  De Callenge richt zich op kinderen van 4 tot 12 jaar. Je kan de Challenge helemaal in je eigen samen met je kind tempo doen.

N

Omdat je praktische handvatten krijgt die je helpen om met je kind door middel van spel en beeld over gevoelens te praten

N

Je ontdekt hoe je aansluit op de taal van kinderen, waardoor je echt verbinding maakt met je kind

N

De oefeningen en video's zijn effectief en praktisch en bovendien vinden kinderen de oefeningen plezierig om te doen

N

Omdat je kind door middel van de oefeningen steeds meer woorden krijgen om zich uit te drukken

N

De Challenge is zowel voor professionals, leerkrachten, opa's en oma's en natuurlijk ouders heel waardevol doordat er iedere dag voor zowel professionals als ouders verschillende oefeningen zij toegevoegd

Hoe werkt de challenge praten met kinderen over gevoelens?

Tijdens de challenge praten met kinderen over gevoelens krijg je Iedere ochtend een mail met een link naar de ROTA Academie. In de ROTA Academie staan inspirerende video’s, achtergrond informatie en uitdagende opdrachten voor je klaar. Je kan de training helemaal op jouw moment volgen. Reserveer ongeveer een half uurtje. Heb je even geen tijd, geen probleem dan bekijk je het later. Na de tiendaagse is het materiaal een 3 maanden  beschikbaar. 

"De challenge is het stappenplan voor ouder of professional die met kinderen in gesprek wil over gevoelens

Kindercoach Amersfoort

Hoe ik verbinding maak met kinderen

Mijn naam is Sander Kooijman en ik ben schoolmaatschappelijk werker, ontwikkelingspsycholoog en integratief kindercoach.
Ik werk 20 jaar met veel plezier in de jeugd- en gezinshulpverlening. Deze kennis en ervaring neem ik mee om het beste te bieden voor jouw kind. Ik weet nog wel toen ik net begon als schoolmaatschappelijk werker. Heel veel geleerd, echter praten met kinderen dat zat toen niet zo in de opleiding. Maar nog steeds merk ik dat dat ouders, hulpverleners, en leerkrachten het moeilijk vinden om met kinderen te praten over gevoel. Speciaal voor jouw heb ik deze plezierige en laagdrempelige Challenge gemaakt wat je helpt om op speelse wijze contact te maken met je kind

 

Wat anderen over de challenge praten met kinderen over gevoelens zeggen

Ik heb de Online tiendaagse challenge “praten met kinderen over gevoelens” gevolgd. Erg leuk en leerzaam! Gewoon concrete voorbeelden en met praktische oefeningen, waar je gewoon meteen mee aan de slag kan. Omdat Sander niet een “gelikte video” heeft willen maken maar gewoon vanuit z’n ervaring (lees: hart) spreekt komt het heel goed over en kan je het goed plaatsen. Dankjewel Sander, voor deze mooie en in ieder geval voor mij zeer waardevolle challenge !

Miranda Bijlsma

ouder

Ik heb met veel plezier de tiendaagse challenge: ‘praten met kinderen over gevoelens’ gevolgd bij de heer Kooijman. Een laagdrempelige challenge waar je gemakkelijk elke dag aan kunt werken en makkelijk toepasbaar is in praktijk. De challenge had veel aanknopingspunten met mijn afgeronde opleiding Pedagogiek, maar bevat hele mooie en nieuwe inzichten die ik weer meeneem. Bedankt voor de wijze online lessen!

Banu S.

Ouder en law student

De Challenge is is een leuke en krachtige manier om kinderen te ondersteunen. De combinatie van filmpjes , opdrachten en achtergrondinformatie maken het heel compleet en duidelijk. Zowel ouder als kind worden op een uitdagende manier gestimuleerd om aan de slag te gaan. 

 

 

Nancy Achterhof

Ouder en schoolmaatschappelijk werker

Ik neem je tien dagen mee in de wereld van spel en verbeelding

De wereld van kinderen met spel, fantasie en verbeelding is geweldig en staat misschien wel ver af van onze dagelijkse volwassenwereld. Ik ben een bruggenbouwer en neem je graag mee naar deze wereld. Het contact maken met kinderen gaat me gemakkelijk af. Na afloop geven kinderen een tien of zelf wel eens een 100 voor het traject. Heerlijk om zo van kinderen terug te horen dat ze dat wat dwars zit gewoon vertellen en zo het nare gevoel oplossen. Deze handvatten wil ik jou graag meegeven tijdens deze challenge. 

Hoe ziet de tiendaagse praten met kinderen eruit?

✅ In tien dagen gaan we dagelijks super interessante onderwerpen behandelen
✅ Je krijgt toegang tot de online Rota Academie met alle cursus materialen
✅ Iedere dag bestaat uit een thema met inspirerende video’s, achtergronden en een praktische opdracht
✅ Tiendagen lang neem ik je mee op jouw moment in de wereld van spel en verbeelding van kinderen

 

Bonussen

⭐Bonus: Eerdere opname Webinar: praten met kinderen over gevoelens
⭐Bonus: Eerder opname van het Exclusief Webinar: Hoe doe je dat praten met kind als je het zelf niet zo hebt meegehad
⭐Podcast afleveringen: met aanvullingen op de thema’s

Wil jij vandaag aan de slag met praten met kinderen over gevoelens

Omdat ik je graag wil laten kennismaken met de kracht van online porgramma’s kan je n gebruik maken van de kortingscode ZOMER2022

Je kan tijdelijk deelnemen met de kortingscode voor € 15,-. 

Al meer dan 500 deelnemers gingen je voor

Ik ben vandaag begonnen met de online Challenge. Dit zit zo leuk in elkaar. Ik las een stukje dat kinderen snel dingen aan je vertellen. Dit zie ik helemaal terug in jouw open houding en energie waar kinderen gelijk op reageren. Ik raad deze cursus iedereen aan!

Jessica Vrolijk

ouder

Deze cursus is zo origineel en ik raad iedere ouder aan deze cursus te volgen. Wat een leuke afwisseling van opdrachten, E-books en filmpjes. Onze zoon vond de filmpjes en opdrachten erg leuk om te doen.

 

 

Didier Winterstein

ouder

Als HR -adviseur en ouder ben ik enthousiast over Sanders activiteiten als schoolmaatschappelijk werker en kindercoach! Zijn ervaringen in beide werkvelden versterken elkaar en ik lees graag zijn tips voor ouders.

 

 

Mariëtte de Groot

ouder

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)