``` ```

De kinderpsycholoog in Amersfoort voor kinderen met boos gedrag en weinig zelfvertrouwen

Plan nu een gratis consult in de agenda in

Over Sander

Ik ben Sander Kooijman de kinderpsycholoog in Amersfoort voor kinderen met boos gedrag. Achter boosheid van kinderen kan van alles zitten. Angst, verdriet, schuld of schaamte: het maakt niet uit om welk gevoel het gaat waar je kind last van heeft. Ik help jou en je kind dat wat dwars zit op te lossen zodat je een gelukkig en ontspannen kind ziet.

Al heel jong wist ik wat ik wilde. 
Ik ontdekte mijn missie toen ik 16 jaar. Ik was op dat moment scoutingleider bij de welpen was., Het was toen dat een kind in de kreukels zomaar zijn gevoelens deelde. Eigenlijk heel spontaan. Onder het podium van de scouting speelzaal zat een jongetje weggekropen, negen jaar. Ik ging eerst naast hem zitten en begon wat te kletsen.

Hoewel hij niet zo veel terug zij bleef ik bij hem. We zaten zo even, ik zag zijn verdrietige kant. Er waren geen woorden, wel verbinding, Dat wat er was: het was te veel en hij zocht veiligheid. Hij zorgt steun, misschien wilde hij gezien worden. Ik wist ook niet echt te te zeggen, maar dat hoefde niet. Een minuut later ging hij ging weer spelen met de andere kinderen.

Later bleek het om een kind wat heel veel mee heeft gemaakt.
Deze jongen zocht me altijd op als hij het op kamp moeilijk had. Met de kennis van nu was hij ongetwijfeld van alles uit een eerder trauma aan het herbeleven. Maar dit moment is het keerpunt in mijn leven waarop ik het roer om gooide. Ik wisselde mijn economische opleiding in voor maatschappelijk werk en later psychologie. Vanaf dit moment ben ik de kinderpsycholoog in Amersfoort die er voor de kinderen is en ik doe wat nodig is om ze te helpen.

Ik ben nieuwsgierig naar het verhaal van jouw kind

Sander is de kinderpsycholoog die er is voor jouw en je kind

Van ouders met wie ik werk krijg ik meestal terug dat ik in alles laat merken dat ik er ben voor hun kind. Soms lijkt de verbinding met kinderen als vanzelf te ontstaan. Ze openen, ze vertellen en spelen. Meestal maken we plezier. Er is ruimte voor boosheid, angst en verdriet. Alle kanten van je kind zij welkom.  

Kinderen en ouders voelen zich gezien en gehoord

Kinderen en ouders voelen zich meestal prettig. Ik ga ervan uit, dat ouders deskundig zijn. Natuurlijk je kent je kind al zo lang. Maar kinderen die kennen zich nog langer. Kinderen weten heel goed wat wel en niet werkt, Kinderen zijn deskundig over zichzelf en vaak bedenken ze zelf een oplossing voor dat waar ze last van hebben.

Ik ga voor kwaliteit

De resultaten uit de schoolmaatschappelijk werk enquête blijkt maar liefst dat 95% van de ouders en kinderen die ik heb begeleid tevreden tot zeer tevreden zijn. De LinkedIn en Google-recensies spreken voor zich. Sander is de kinderpsycholoog in Amersfoort die staat voor kwalitatief goede betrouwbare en effectieve hulp.

Ieder kind is uniek en bovendien deskundig. Je kind kent zichzelf het langst en het best

In de kinderpsycholoog praktijk in Amersfoort gaan kinderen op eigenwijze aan de slag met hun klacht

In mijn kinderpraktijk in Amersfoort geef ik kinderen mee dat ze hun eigen moeilijkheden in het leven zelf op eigen wijze kunnen aanpakken. Maar kinderen hebben ook hulp nodig van mensen uit de directe omgeving (ouders en school). Ik help kinderen dat ze zelf om deze hulp kunnen en durven vragen. Ik hou van aanpakken, vlot starten, korte duidelijke trajecten met resultaat. Ieder kind is uniek. Het is fascinerend om te zien dat kinderen zelf heel goed weten wat ze nodig hebben. Omdat ik al mijn kennis en ervaring in zet om dat te bieden wat jouw kind nodig heeft, zal je snel effect merken. Ik nodig je van harte uit in mijn kinderpraktijk in Amersfoort.  

Sander-Kooijman-Kindercoach-Amersforot
Volg mij op Social Media:

Sander Kooijman, 
– Kindercoach Amersfoort
– Ontwikkelingspsycholoog
– Schoolmaatschappelijk werker
– Ontwikkelaar van de Rota Academie
– Licentie Rots en water trainingen
– Licentie Alles kidzzz

 

WO ontwikkelings- en onderwijspsychologie

Ontwikkelings- en Onderwijs Psychologie houdt zich bezig met het verloop van de ontwikkeling en de dynamiek van cognitie, zelfregulatie en emotionele competentie met implicaties voor onderwijs en klinische praktijk.

HBO Maatschappelijk Werk

Maatschappelijk werk houdt zich bezig met het bieden van psycho-sociale ondersteuning aan kinderen en volwassenen. Door mijn jaren lange ervaring ben ik specialist betreffende vraagstukken die gaan over de sociaal emotionele ontwikkeling op school en thuis.

POST HBO Kindercoach

 

Ik ben in kindercoach opgeleid door de Nederlandse Academie van Psychotherapie in Amsterdam. Ik heb hier geleerd om kinderen door middel van spel en verbeelding te helpen het probleem of klacht op te lossen.  

Hoe klanten mij ervaren

Sander is in staat om ouders goed te begeleiden, kan de koppeling naar school goed kan maken en hij is bovenal een fijne collega.

Angela Apon

Interim Intern Begeleider, Apon Expertise binnen de basisschool

Ik heb de Online tiendaagse challenge “praten met kinderen over gevoelens” gevolgd. Erg leuk en leerzaam! Gewoon concrete voorbeelden en met praktische oefeningen, waar je gewoon meteen mee aan de slag kan. Omdat Sander niet een “gelikte video” heeft willen maken maar gewoon vanuit z’n ervaring (lees: hart) spreekt komt het heel goed over en kan je het goed plaatsen. Dankjewel Sander, voor deze mooie en in ieder geval voor mij zeer waardevolle challenge !

Miranda Bijlsma

ouder

Ik heb met veel plezier de tiendaagse challenge: ‘praten met kinderen over gevoelens’ gevolgd bij de heer Kooijman. Een laagdrempelige challenge waar je gemakkelijk elke dag aan kunt werken en makkelijk toepasbaar is in praktijk. De challenge had veel aanknopingspunten met mijn afgeronde opleiding Pedagogiek, maar bevat hele mooie en nieuwe inzichten die ik weer meeneem. Bedankt voor de wijze online lessen!

Banu S.

Ouder en law student

De online training Bouwen aan Zelfvertrouwen is een leuke en krachtige manier om kinderen te ondersteunen in het opbouwen van een positief zelfbeeld. De combinatie van filmpjes , opdrachten en achtergrondinformatie maken het heel compleet en duidelijk. Zowel ouder als kind worden op een uitdagende manier gestimuleerd om aan de slag te gaan.

Nancy Achterhof

Ouder en schoolmaatschappelijk werker

Wil je meer weten over mijn kindgerichte begeleiding?

 

Mijn kind heeft recht op zijn eigen geluk. Ik gun mijn kind hulp

```