De kindercoach in Amersfoort voor kinderen met boos gedrag en weinig zelfvertrouwen

Plan nu een gratis consult in de agenda in

Sander Kooijman de kindercoach in Amersfoort

Ik ben Sander Kooijman Kindercoach en ontwikkelingspsycholoog in Amersfoort voor kinderen met boos gedrag en weinig zelfvertrouwen. In die tijd was ik 16 jaar en scoutingleider bij de welpen. Onder het podium zat een jongetje weggekropen. Ik ging eerst naast hem zitten en begon wat te kletsen. Hoewel hij eerst niet zo veel terug zij bleef ik bij hem. Eigenlijk door er te zijn, hem te volgen en daarmee deze verdrietige kant te zien. Op een was het gevoel weg en hups hij ging weer spelen met de andere kinderen. Later bleek het om een kind wat heel veel mee heeft gemaakt. Zelfs ondanks alles zag ik weer een gelukkig kind. Dit was het keerpunt in mijn leven waar ik het roer om gooide. Vervolgens wisselde ik mijn economische opleiding in eerst voor maatschappelijk werk en later psychologie en integratieve kindercoaching. Sindsdien wil ik daar waar ik kan bijdragen aan het gelukkig zijn van kinderen. 

Ik ben nieuwsgierig naar het verhaal van jouw kind

Luisteren naar kinderen

Door in de eerste plaats goed naar jouw kind te luisteren wordt duidelijk het denkt en voelt. Op deze manier weten we waarom jouw kind doet zoals deze doet. Zo ontdekken we samen wat jouw kind nodig heeft.  In de afgelopen jaren zijn honderden kinderen en ouders jullie al voor gegaan in mijn praktijk in Amersfoort. Omdat ik breed ben opgeleid en jaren ervaren heb kan ik bij tal van vragen helpen. Bovendien ben ben specialist op het gebied van vragen over kinderen met boos gedrag. maar ik blijf me bijscholen, ontwikkelen en mezelf steeds weer verbeteren zodat ik kinderen in Amersfoort in mijn praktijk zo goed mogelijk kan helpen. Uit de resultaten van de schoolmaatschappelijk werk enquête blijkt maar liefst dat 95% van de ouders en kinderen die ik heb begeleid zijn tevreden tot zeer tevreden. Bovendien geldt dat ook voor de LinkedIn en Google recensies. Ik sta voor kwalitatief goede betrouwbare en in de plaats laagdrempelige hulp.

Ieder kind is uniek en bovendien deskundig. Je kind kent zichzelf het langst en het best

In de kindercoach praktijk in Amersfoort gaan kinderen op eigenwijze aan de slag met hun klacht

In mijn kindercoach praktijk in Amersfoort geef ik kinderen mee dat ze hun eigen moeilijkheden in het leven zelf op eigen wijze kunnen aanpakken. Maar soms kunnen kinderen hulp gebruiken van mensen uit de directe omgeving (ouders en school). Ik help kinderen dat ze zelf om deze hulp kunnen en durven vragen. Ik ben iemand die houd van aanpakken, vlot starten, korte duidelijke trajecten met resultaat. Ieder kind is uniek. Het is fascinerend om te zien dat kinderen zelf heel goed weten wat ze nodig hebben. Omdat ik al mijn kennis en ervaring in zet om dat te bieden wat jouw kind nodig heeft zal je snel effect merken. Ik nodig je van harte uit in mijn kindercoach praktijk in Amersfoort.  

Sander-Kooijman-Kindercoach-Amersforot
Volg mij op Social Media:

Sander Kooijman, 
– Kindercoach Amersfoort
– Ontwikkelingspsycholoog
– Schoolmaatschappelijk werker
– Ontwikkelaar van de Rota Academie
– Licentie Rots en water trainingen
– Licentie Alles kidzzz

 

WO ontwikkelings- en onderwijspsychologie

Ontwikkelings- en Onderwijs Psychologie houdt zich bezig met het verloop van de ontwikkeling en de dynamiek van cognitie, zelfregulatie en emotionele competentie met implicaties voor onderwijs en klinische praktijk.

HBO Maatschappelijk Werk

Maatschappelijk werk houdt zich bezig met het bieden van psycho-sociale ondersteuning aan kinderen en volwassenen. Door mijn jaren lange ervaring ben ik specialist betreffende vraagstukken die gaan over de sociaal emotionele ontwikkeling op school en thuis.

POST HBO Kindercoach

 

Ik ben in kindercoach opgeleid door de Nederlandse Academie van Psychotherapie in Amsterdam. Ik heb hier geleerd om kinderen door middel van spel en verbeelding te helpen het probleem of klacht op te lossen.  

Hoe klanten mij ervaren

Sander is in staat om ouders goed te begeleiden, kan de koppeling naar school goed kan maken en hij is bovenal een fijne collega.

Angela Apon

Interim Intern Begeleider, Apon Expertise binnen de basisschool

Ik heb de Online tiendaagse challenge “praten met kinderen over gevoelens” gevolgd. Erg leuk en leerzaam! Gewoon concrete voorbeelden en met praktische oefeningen, waar je gewoon meteen mee aan de slag kan. Omdat Sander niet een “gelikte video” heeft willen maken maar gewoon vanuit z’n ervaring (lees: hart) spreekt komt het heel goed over en kan je het goed plaatsen. Dankjewel Sander, voor deze mooie en in ieder geval voor mij zeer waardevolle challenge !

Miranda Bijlsma

ouder

Ik heb met veel plezier de tiendaagse challenge: ‘praten met kinderen over gevoelens’ gevolgd bij de heer Kooijman. Een laagdrempelige challenge waar je gemakkelijk elke dag aan kunt werken en makkelijk toepasbaar is in praktijk. De challenge had veel aanknopingspunten met mijn afgeronde opleiding Pedagogiek, maar bevat hele mooie en nieuwe inzichten die ik weer meeneem. Bedankt voor de wijze online lessen!

Banu S.

Ouder en law student

De online training Bouwen aan Zelfvertrouwen is een leuke en krachtige manier om kinderen te ondersteunen in het opbouwen van een positief zelfbeeld. De combinatie van filmpjes , opdrachten en achtergrondinformatie maken het heel compleet en duidelijk. Zowel ouder als kind worden op een uitdagende manier gestimuleerd om aan de slag te gaan.

Nancy Achterhof

Ouder en schoolmaatschappelijk werker

Wil je meer weten over integratieve kindercoaching?

 

Mijn kind heeft recht op zijn eigen geluk. Ik gun mijn kind integratieve kindercoaching.