``` ```

Plan nu een gratis belafspraak

Welkom bij de kinderpsycholoog in Amersfoort plan nu een gratis belafspraak in. Ik ben gespecialiseerd in kinderen met boos gedrag. Op dit moment heb ik ruimte voor enkele nieuwe trajecten.

Klik rechts op de agenda en boek nu een gratis een belafspraak in. Is er geen ruimte in de agenda stuur dan even een e-mail: info@jeugdenkinderpraktijkrota.nl

Ik heb nog ruimte voor trajecten start eind augustus 2024.

Tijdens dit gesprek bespreken wat ik voor jullie kan doen. Daarna plannen we een startgesprek. Ik kijk er naar uit om met jullie aan de slag te gaan.

Wil je bellen, maar staat er geen handig tijdstip in. Vul dan het contactformulier in. Dan plannen we spoedig een belafspraak.

Zit er geen handig tijdstip bij en wil je graag hulp krijgen stuur me dan een mail info@jeugdenkinderpraktijkrota.nl.

 .  

kindercoach Amersfoort

Mogelijkheden voor vergoeding

Sinds september 2022 is mijn praktijk onderdeel van ZorgRondom hierdoor zijn vergoedingen mogelijk voor ouders met kinderen woonachtig in Amersfoort, een aantal gemeenten rondom Amersfoort en Utrecht West. Per 1 januari 2024 zijn er wel veranderingen waardoor zorg ontvangen in Amersfoort moeilijker is een zorgbeschikking via de gemeente is nodig. Via deze link kan je dit proces starten. Plan bij twijfel een belafspraak.

Laagdrempelige hulp voor kinderen met boos gedrag, weinig zelfvertrouwen of een ander naar gevoel. Samen met je kind gaan we op zoeken naar een oplossing voor het nare gevoel. Je zal snel merken dat het moeilijke gedrag verdwijnt

Hulp voor kinderen bij boos gedrag en zelfvertrouwen

Kan jij wel wat hulp gebruiken en iemand die met je meedenkt! Maak dan gerust een gratis belafspraak. Tijdens een gratis consult onderzoeken we of mijn begeleiding bij jouw vraag aansluit.
Ik werk integratief en de vraag van je kind is leidend. Technieken uit verschillende methoden worden door elkaar gebruikt. Hierdoor maakt het niet uit of je kind bijkomende problematiek is. Je kind gaat op eigenwijze aan de slag met het probleem of de klacht. In mijn begeleiding neem ik mijn 22 jaar ervaring vanuit MEE, reguliere en speciale scholen mee. Hierdoor kunnen kinderen met bijkomende problematiek zoals kenmerken van ADHD en ASS terecht. Juist als je kind graag werkt met spelen, ervaring en wanneer praten minder aansluit dan sluit mijn begeleiding jouw en je kind vast aan.

kindercoach-amersfoort-zelfvertrouwen-ontwikkelen-boos-gedrag

Sander Kooijman de kinderpsycholoog in Amersfoort plan nu een gratis belafspraak

Heb je een vraag over een een 1 op 1 traject of over één van de andere diensten?

Stuur je vraag via het onderstaande formulier in, dan zal ik deze zo snel mogelijk beantwoorden.

9 + 2 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Praktijkgegevens:

 Jeugd- en Kinderpraktijk Rota
 Arhemseweg 6
 3817 CH Amersfoort
 0618398533
 info@jeugdenkinderpraktijkrota.nl
 https://jeugdenkinderpraktijkrota.nl

SKJ Registratienummer: 110005185
KvK-nummer: 76102580

Zorgverzekering:
AGB-Jeugd en Kinderpraktijk Rota: 94066390
AGB-Sander Kooijman: 94109370
Psychologisch Zorgverlener 

Telefonische bereikbaarheid
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 14:00
Openingstijden Kinderpraktijk:
dinsdag van 13:00 tot 17:00.
Wil je op een andere tijdstip komen vraag naar de mogelijkheden!
Parkeren:
U volgt de borden parkeren QPark/Piet Mondriaan. De ingang van de parkeergarage bevindt zich op de Stadsring 115, 3817 AX Amersfoort.

```