``` ```

Driedaagse Challenge praten met kinderen over gevoelens professionals

Start direct en doe drie weken gratis mee

Driedaagse Challenge praten met kinderen professionals 

Ben jij Professional en nieuwsgierig naar mijn integratieve manier van werken met kinderen. Kan jij oefeningen gebruiken waarmee je door middel van spel en verbeelding in gesprek kan met kinderen in de leeftijd van en heb jij een kwetsbaar kind van 4 tot 12 jaar. Dan heb ik een waardevol kennis makingsprogramma voor je klaar je staan gericht op professionals. Het programma bestaat uit drie modulen waarmee je direct stappen kan zetten. Je mag alles gebruiken in je eigen trajecten.

Wat kun je verwachten:

N

Module 1 Playmobil in gesprek gaan met kinderen

N

Module 2: Aan de hand van de drie ballonenmethode de wensen, moeilijk zaken, wensen en verlangens in kaart brengen

N

Module 3: Bordspellen gebruiken in je trajecten

De beste begeleiding die er is geven aan kinderen

Wat is nu de beste begeleiding voor kinderen? Hoe ziet deze begeleiding eruit?  Er ontzettend veel verschillende methoden en technieken en uit verschillende wetenschappen blijkt dat ze iets doen. Maar wat maakt nu het verschil. Ieder kind is uniek en niet ieder kind past een methode of oefening. Verandering plaats aan de binnenkant. Kinderen lossen dan het gevoel dat dwars zit op. Dat vraagt dus voor ieder uniek kind een traject op maat. In de praktijk is in mijn hulpverlening geen enkel traject hetzelfde. Iedere keer gebruik ik een breed scala en pas ik ze zo aan zodat ze werken voor het kind dat voor me staat. Deze manier van werken wil ik jou ook laten ervaren.

Hoe ik verbinding maak met kinderen

Mijn naam is Sander Kooijman en ik ben integratief kinderpsycholoog. Ik werk al meer dan 20 jaar met veel plezier in de jeugd- en gezinshulpverlening. Deze kennis en ervaring neem ik mee om het beste te bieden voor jouw kind. Telkens ben ik op zoek naar hoe ik de beste begeleiding aan kinderen kan bieden. Telkens betekent dit toch voor iedere uniek kind een eigen traject. Geen enkel traject is gelijk en toch komen telkens bepaalde oefeningen en methoden terug. Deze komen terug in mijn begeleiding en verschillende online programma’s.

 

 

Wat anderen over deze challenge vertellen

Heb alle modules achter elkaar gevolgd en de informatie opgeslurpt. 
Heel fijn om weer even de handvatten te krijgen en aan herinnerd te worden hoe mooi spel ingezet kan worden. Bedankt dus!😃

Kirsten de Jong

ouder

Ik heb met veel plezier de tiendaagse challenge: ‘praten met kinderen over gevoelens’ gevolgd bij de heer Kooijman. Een laagdrempelige challenge waar je gemakkelijk elke dag aan kunt werken en makkelijk toepasbaar is in praktijk. De challenge had veel aanknopingspunten met mijn afgeronde opleiding Pedagogiek, maar bevat hele mooie en nieuwe inzichten die ik weer meeneem. Bedankt voor de wijze online lessen!

Banu S.

Ouder en law student

De 3-daagse challenge ‘praten met kinderen over gevoelens’, die ik bij Sander volgde, was heel goed opgezet. In kleine stappen en verhelderd met video’s, aangevuld door de teksten, neemt hij je mee in dit belangrijke onderwerp. Het geeft mij weer extra handvatten om met de kinderen in mijn praktijk kinderoefentherapie te communiceren. Dank Sander!

P Stap

Professional

 

Ik heb bij Sander de 3-daagse challenge “Praten met kinderen over gevoelens”gedaan. Ik vond het erg leerzaam en het enthousiasme waarmee Sander alles verteld maakt het duidelijk en makkelijk te onthouden. Voor mij als startende kindercoach zeer nuttige tips.
Blijf Sander dan ook zeker volgen

 

 

Kim Zieltjes

Ik heb bij Sander de 3-daagse challenge ‘Praten met kinderen over gevoelens’ gedaan. De openheid en het enthousiasme van Sander werken aanstekelijk en motiverend en maken Sander tot een heel toegankelijk persoon. Bovendien deelt hij – vanuit zijn jarenlange ervaring met het werken met kinderen – veel waardevolle kennis – die ik als startend Kindercoach heel goed in de praktijk toe kan passen. In deze challenge waren dat methodieken, maar ook in zijn nieuwsbrieven, posts op LinkedIn, podcasts, etc komen enorm veel waardevolle informatie, inzichten en kennis aan bod. Ik blijf Sander graag volgen en verwacht in de toekomst nog meer ‘cursussen’ bij hem te doen.

 

 

Corina Vink

Wat anderen over deze challenge vertellen

```