``` ```

Alsjeblieft het E-book

Dank je wel voor het aanvragen van het het E-book.
Ik weet zeker dat je met dit e-book direct een stap gaat zetten.

Wil je meer lezen dat kan! Maandelijks schrijf ik inspirerende blogs. Je vind de link hierboven.  Mijn missie is gelukkige kinderen in een gelukkige wereld. Inderdaad er is nog heel wat werk te doen. Met mijn werk draag ik graag mijn steentje bij.  Wil je een stap verder zetten bekijk dan ook eens mijn online programma: bouwen aan zelfvertrouwen en de kunst van boos zijn. Het allerliefst help ik ouders en kinderen in mijn praktijk in Amersfoort.

Heb je een vraag of wil je een keer bellen dat kan.
Via mijn afspraken pagina kan je gratis een consult aanvragen.

ebook-grip-op-schermen

De online training: De kunst van boos zijn

Wordt je kind nogal vaak of pittig boos en weet je het even niet meer? Dan heb ik een oplossing die je zeker zal interesseren. Met het unieke online programma DE KUNST VAN BOOS ZIJN voor ouder en kind geef ik je alle tools die nodig zijn om het boze gedrag van je kind beter te begrijpen. Je kind leert zijn of haar emoties te herkennen, te verdragen en dat wat dwars zit te uiten. Jij leert zo te reageren dat je helpt je kind te kalmeren hierdoor stoppen de heftige escalaties die zowel voor jouw als je kind het alleen erger maken. Voor de snelle beslisser heb ik een unieke aanbieding die nergens anders te vinden is.

Kunst van boos zijn

Volg je mij al op Social Media?

 

```