``` ```

Wil jij kinderen met boos gedrag beter begrijpen?
Download dan hier het E-book.

Kinderen met boos gedrag hebben het doorgaans moeilijk. Ze hebben jouw hulp nodig! Wanneer jij boze kinderen beter kunt begrijpen dan zal je het gedrag van een boos kind met heel andere ogen bekijken. Je zult merken dat er ruimte ontstaat om op een andere manier contact te maken met kinderen die boos doen.

Door je hieronder in te schrijven ontvang je het gratis E-book met 25 weetjes om boze kinderen beter te begrijpen. Vanaf het moment dat je dit E-book aanvraagt, ontvang je ook regelmatig een mail met interessante blogs, relevante artikelen en inspirerende Webinars. Wil je deze e-mails niet ontvangen dan kan jij je op ieder moment uitschrijven.  

N

Met dit E-book zal je boze kinderen beter gaan begrijpen

N

Je krijgt handvatten die helpen om met je kind te praten over gevoelens

N

Je krijgt tips hoe jij je kind kunt kalmeren

N

Je ontdekt wat je vandaag kunt doen waardoor het thuis rustiger wordt

E-book - boos gedrag
Sander-Kooijman-Integratief-kindercoach-Amersfoort

Over Sander Kooijman

Mijn naam is Sander Kooijman en ik ben kinderpsycholoog. Ik werk al meer dan 20 jaar met veel plezier in de jeugd- en gezinshulpverlening. Deze kennis en ervaring neem ik mee om het beste te bieden voor jouw kind. Daarnaast heb ik de Rota Academie opgestart. Binnen de online trainingsomgeving heb ik twee programma’s ontwikkeld voor ouder en kind. 

Mijn manier van integratief coachen is meer dan coachen alleen. Alle kanten van jouw kind zijn welkom en hierdoor zal jouw kind zich gezien, gehoord en gesteund voelen. De adviezen die ik geef zijn praktisch en toepasbaar. Heb je vragen? Stel ze gerust.

Op sommige ingewikkelde vragen zijn soms eenvoudige antwoorden te bedenken. Blijf er niet mee lopen en vraag gewoon een adviesgesprek aan.  Dan kan ik helemaal meedenken en samen met jullie een plan op maat maken. 

Ik heb de Online tiendaagse challenge “praten met kinderen over gevoelens” gevolgd. Erg leuk en leerzaam! Gewoon concrete voorbeelden en met praktische oefeningen, waar je gewoon meteen mee aan de slag kan. Omdat Sander niet een “gelikte video” heeft willen maken maar gewoon vanuit z’n ervaring (lees: hart) spreekt komt het heel goed over en kan je het goed plaatsen. Dankjewel Sander, voor deze mooie en in ieder geval voor mij zeer waardevolle challenge !

Miranda Bijlsma

ouder

Sander heeft zoveel kennis en ervaring. In zijn e-books vertaalt hij de theorie gemakkelijk naar de praktijk. Dit e-book ziet er ook weer super uit. Deze mag je niet missen.

Didier Winterstein

ouder

Als HR -adviseur en ouder ben ik enthousiast over Sanders activiteiten als schoolmaatschappelijk werker en kindercoach! Zijn ervaringen in beide werkvelden versterken elkaar en ik lees graag zijn e-book vol met praktisch tips voor ouders.

Mariëtte de Groot

ouder

Ik heb met veel plezier de tiendaagse challenge: ‘praten met kinderen over gevoelens’ gevolgd bij de heer Kooijman. Een laagdrempelige challenge waar je gemakkelijk elke dag aan kunt werken en makkelijk toepasbaar is in praktijk. De challenge had veel aanknopingspunten met mijn afgeronde opleiding Pedagogiek, maar bevat hele mooie en nieuwe inzichten die ik weer meeneem. Bedankt voor de wijze online lessen!

Banu S.

Ouder en law student

De online training Bouwen aan Zelfvertrouwen is een leuke en krachtige manier om kinderen te ondersteunen in het opbouwen van een positief zelfbeeld. De combinatie van filmpjes , opdrachten en achtergrondinformatie maken het heel compleet en duidelijk. Zowel ouder als kind worden op een uitdagende manier gestimuleerd om aan de slag te gaan.

Nancy Achterhof

Ouder en schoolmaatschappelijk werker

```