``` ```

Kindercoach Podcast Vermoeidheid: de prijs die iedere ouder betaald door zich te veel weg te cijferen

Kindercoach Podcast Ouderschap-vermoeidheid-wegcijferen

Kindercoach Podcast: ouderschap vermoeidheid de prijs de prijs die iedere ouder betaald door zichzelf te veel weg te cijferen

In deze Kindercoach Podcast over ouderschap geef ik praktische tips die helpen je helpen om met vermoeidheid om te gaan. Natuurlijk raak je zo nu en dan vermoeid als ouder. We zijn allemaal mensen. Tegelijk zijn we ouders zo geneigd ons zelf weg te cijferen. Soms is het nodig om te kiezen voor jezelf. Juist dan wordt je gelukkiger en geef jij de beste versie van jezelf. in deze kindercoach podcast deel ik mijn verhaal. Natuurlijk ik ben ook ouder en raak zo nu en dan moe. Wart zou er gebeuren als we ruimte zouden geven aan een moe gevoel. Luister de kindercoach Podcast over ouderschap hier.

Praten met kinderen over gevoelens

Vind je het moeilijk om met kinderen te praten over gevoelens? Dan heb ik naast mijn Kindercoach Podcast serie over ouderschap nog iets heel leuks. Heel vaak ik krijg ik kinderen in mijn praktijk aangemeld die “geen prater zijn“. Meestal kunnen deze kinderen wel degelijk over hun gevoelens praten. Hoe zit dat dan? Soms hebben ouders zelf niet zo mee gekregen hoe met kinderen te praten over gevoelens. Andere kinderen hebben de woorden niet. Praten met kinderen is namelijk helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Alleen kinderen drukken zich net even anders uit dan wij volwassenen. Het gaat o.a. om de juiste vragen stellen en gebruik maken van de taal van kinderen. Deze taal gaat namelijk via spel en verbeelding.

Maar vandaag kan jij direct een stap zetten. Ik heb voor jou en alle ouders die ook meer verbinding willen met hun kind naast de Kindercoach Podcast serie een prachtig gratis E-book geschreven. In dit E-book neem ik je mee langs 25 weetjes en handigheidjes die je als ouder, leerkracht of hulpverlener net even helpen om weer verbinding te maken met je kind.

✅Met dit E-book krijg je 25 weetjes en handigheidjes die je helpen om in gesprek te gaan met kinderen
✅Je krijgt tools waarmee je kinderen meer woorden geeft om zichzelf uit te drukken
✅Maar je herkent de valkuilen die er voor zorgen dat kinderen zich gaan afsluiten van hun gevoel
✅Je zal nieuwe inzichten krijgen die je direct kan toepassen waardoor er meer diepgang in het gesprek komt.

Wil je naast de Kindercoach Podcast over ouderschap het E-book gratis ontvangen? Vraag het hier aan. Vergeet je niet te abonneren op de Kindercoach Podcast op Spotify. Er staan meer dan 100 afleveringen voor je klaar.

```