``` ```

Wil jij kinderen helpen om veerkrachtig in het leven te staan?

Groot worden is niet gemakkelijk. In de wereld krijgen kinderen vroeg of laat te maken met onrecht en narigheid. De wereld veranderen is nog niet zo gemakkelijk. Wel kunnen we kinderen helpen hoe om te gaan met de uitdagingen van het leven. Het is mijn missie kinderen te helpen te kiezen voor geluk. Kinderen zijn namelijk zelf de baas over wat ze denken, voelen en wat ze uiteindelijk doen. Natuurlijk hebben kinderen ons nodig om ze de weg naar het geluk te helpen vinden. Speciaal voor jou ben ik een interessant platvorm aan het ontwikkelen.

Het

Het Rota platvorm voor ouder en professional

Het Rota platvorm is bedoeld voor ouders, (pleeg)ouders opa’s en oma ‘s, hulpverleners schoolmaatschappelijk werkers, leerkrachten en andere professionals die met kinderen werken in de basisschool leeftijd. 

Sander-Kooijman-kindercoach-Amersfoort

Ieder kind heeft recht op zijn eigen geluk

✅Wil jij dat je kind veerkrachtig in het leven staat?
✅Wil je zelfinzicht, zelfstandigheid, zelfverantwoordelijkheid, zelfrespect en natuurlijk het zelfvertrouwen van kinderen kan vergroten?
✅Wil jij handvatten krijgen hoe je de ontwikkeling en groei van je kind op een positieve manier kan stimuleren?
✅Kan jij inspiratie, kundigheid en oefeningen gebruiken?
✅ Wil jij je kind vaardigheden leren?
✅ Wil jij samen met je kind stappen zetten?
✅ Kan jij steun gebruiken om steviger in je ouderrol te komen staan?

Dan is het het Rota platvorm echt iets voor jou! 

Samen helpen we kinderen om het geluk met beide handen te pakken.

Hoe ziet het Rota platvorm er uit?

Het Rota platvorm is bedoeld als kennisplatvorm en inspiratieplek waar professional en ouder samen komen. Hier vind je alle steun en middelen waardoor kinderen veerkrachtig in het leven komen te staan.

Samen werken we iedere maand aan een thema zoals: kwaliteiten ontdekken, praten over gevoelens, boosheid, vrienden maken en beeldschermtijd. Tijdens de maandelijkse Rota coachcall gaan we dieper in op het thema en pakken we hobbels onderweg aan.

Er zijn challenge’s vergelijkbaar zoals: praten met kinderen over gevoelens. In deze challenge neem ik je mee in de flow van de groep en daag ik je uit om echt een stap te zetten.

In mei 2022 ben ik 20 jaar actief in de jeugd hulpverlening en het platvorm kan je zien als mijn levenswerk. Ik nodig je van harte uit deel te nemen aan het Rota platvorm. 

Het Rota Platvorm


✅ Toegang tot de Rota bibliotheek met verschillende E-books
✅ Toegang tot verschillende thema’s (o.a deelthema’s uit de online programma’s en meer) 

✅ Toegang tot oefeningen die je samen kan doen met je kind
✅ Gratis deelname aan bestaande en nieuwe challenges 
✅ Gratis toegang tot alle Webinars
✅ Maandelijkse groepssessie via ZOOM of Facebook (met uitzondering van schoolvakanties)
✅ Iedere maand wordt het platvormuitgebreid met nieuwe materialen

Binnenkort ga ik van start met het Rota platvorm in de vorm van een lidmaatschap. Er is plek voor een selecte kleine pilot groep. Je kan je nu vrijblijvend inschrijven. Door je in te schrijven reserveer jij je plek en heb je recht op het meest voordelige aanbod. 

Wat andere zeggen over de programma’s

Ik ben vandaag begonnen met de online cursus. Dit zit zo leuk in elkaar. Ik las een stukje dat kinderen snel dingen aan je vertellen. Dit zie ik helemaal terug in jouw open houding en energie waar kinderen gelijk op reageren. Ik raad deze cursus iedereen aan!

Jessica Vrolijk

ouder

De online training Bouwen aan Zelfvertrouwen is een leuke en krachtige manier om kinderen te ondersteunen in het opbouwen van een positief zelfbeeld. De combinatie van filmpjes , opdrachten en achtergrondinformatie maken het heel compleet en duidelijk. Zowel ouder als kind worden op een uitdagende manier gestimuleerd om aan de slag te gaan.

Nancy Achterhof

Ouder en schoolmaatschappelijk werker

```