``` ```

Gratis E-book: grip op schermen

Wil jij het gratis e-book: grip op schermen ontvangen. In dit E-book neem ik je mee langs 25 weetjes en handigheidjes die je als ouder, leerkracht of hulpverlener helpen om je kind grip te geven op schermen.

Wil jij het E-book gratis ontvangen? Vraag het hier aan. 

N

Met dit E-book krijg je 25 weetjes en handigheidjes die je helpen om grip te krijgen op schermen

N

Je krijgt tools waarmee jij je kinderen helpt om zelf het scherm beter onder controle te krijgen

N

Je herkent de valkuilen die er voor zorgen dat je kind in de ban raakt van het scherm

N

Je zal nieuwe inzichten krijgen die je direct kan toepassen waardoor er minder gedoe of strijd thuis zal zijn om schermen

ebook-grip-op-schermen

Ik ben vandaag begonnen met de online cursus. Dit zit zo leuk in elkaar. Ik las een stukje dat kinderen snel dingen aan je vertellen. Dit zie ik helemaal terug in jouw open houding en energie waar kinderen gelijk op reageren. Ik raad deze cursus iedereen aan!

Jessica Vrolijk

ouder

Sander deelt zoveel waardevolle tips die ik direct kan toepassen. Zijn online trainingen zijn een leuke en krachtige manier om kinderen te ondersteunen in het opbouwen van een positief zelfbeeld. De combinatie van filmpjes , opdrachten en achtergrondinformatie maken het heel compleet en duidelijk. Zowel ouder als kind worden op een uitdagende manier gestimuleerd om aan de slag te gaan.

Nancy Achterhof

Ouder en schoolmaatschappelijk werker

Sander heeft zoveel kennis en ervaring. In zijn e-books vertaalt hij de theorie gemakkelijk naar de praktijk. Dit e-book ziet er ook weer super uit. Deze mag je niet missen.

Didier Winterstein

ouder

Sander-Kooijman-Integratief-kindercoach-Amersfoort

Over Sander Kooijman

Mijn naam is Sander Kooijman en ik ben schoolmaatschappelijk werker, ontwikkelingspsycholoog en integratief kindertherapeut (i.o.). Ik werk al meer dan 15 jaar met veel plezier in de jeugd- en gezinshulpverlening. Deze kennis en ervaring neem ik mee om het beste te bieden voor jouw kind. Dit jaar heb ik de Rota Academie opgestart. Binnen de online trainingsomgeving heb ik twee programma’s ontwikkeld voor ouder en kind.

Mijn manier van integratief coachen is meer dan coachen alleen. Alle kanten van jouw kind zijn welkom en hierdoor zal jouw kind zich gezien, gehoord en gesteund voelen. De adviezen die ik geef zijn praktisch en toepasbaar. Heb je vragen? Stel ze gerust.

Op sommige ingewikkelde vragen zijn soms eenvoudige antwoorden te bedenken. Blijf er niet mee lopen en vraag gewoon een adviesgesprek aan.  Dan kan ik helemaal meedenken en samen met jullie een plan op maat maken. Maak gerust een belafspraak.

```