``` ```

Grip op boosheid en onzekerheid

Krachtig ontspannen met zelfvertrouwen in de wereld staan
Yes ik gun de ontwikkeling van mijn kind een boost

Zelfvertrouwen

Met een positief zelfbeeld in de wereld staan

Emotieregulatie

De baas zijn over wat je voelt, denkt en doet

Veerkracht

Met tegenslag op staan en gaan voor je doel en je geluk pakken

JE BENT OUDER EN JE GUNT JE KIND AL HET GELUK VAN DE WERELD

 

Je hebt waarschijnlijk al van alles gedaan voor je kind. Je werkt hard. Je bent er voor je kind. Je geeft ze zorg en alle aandacht die nodig is.

Je gaat voor verbinding met je kind. Je geeft veel liefde. Je hebt ook een duidelijk doel voor ogen voor je kind. Misschien een grootse droom. Je gunt je kind veerkracht, zelfvertrouwen en plezier in het leven.

Je bent ouder geworden omdat je van kinderen houdt. Maar toch, je hebt een druk en hectische leven waardoor je er niet altijd kan zijn voor je kind. Je herkent je ongeduldige kant en je merkt dat je snel geïrriteerd raakt wanneer je moe bent. Je kind reageert vervolgens boos en opstandig er ontstaat gedoe en je vraagt je soms af waarvoor je het allemaal alweer deed.

Je ziet de mogelijkheden van je kind. De sterke kanten of kwaliteiten. Je ziet ook de moeilijkheden en kwetsbaarheden van je kind. Maar je hebt het gevoel dat er meer inzit dan er nu uitkomt. Je hebt geen idee hoe jij de ontwikkeling van je kind een boost kan geven.

En dan nog iets. Je hebt een sterke intuïtie. Je voelt dingen duidelijk aan. Dit is je kracht. Tegelijk maak jij je zorgen om je kind? Maar hoe bespreek je dit met je kind? Hulp inschakelen is een optie maar wat? Je ziet op tegen een lang en belastend zorgtraject. Hoe kan je nu toch je kind de helpende hand geven die nu zo nodig is?

 

9

Je wilt het zelfvertrouwen van je kind verstevigen maar weet niet hoe

9

Je vindt het ouderschap lastig en denkt vaak "doe ik het allemaal wel goed"

9

Je hebt regelmatig conflicten met je kind

9

Je kind laat regelmatig boos en opstandig gedrag zien

9

Je kind praat moeilijk over zijn of haar gevoelens

9

Je mist steun en vraagt je af doe ik het allemaal wel goed

9

Je kind doet steeds vaker onzeker

9

Je kind heeft moeite met emotieregulatie

Kinderen die blij, gelukkig en ontspannen zijn gaan nieuwe dingen aan, laten bij tegenslag veerkracht zien en maken plezier

Sander-Kooijman-kindercoach-Amersfoort

Lieve ouder,

 

Ik zie jou! Ik weet dat het ouderschap niet altijd even gemakkelijk is. Maar ik weet ook hoe het anders kan!

VIND DE SLEUTEL NAAR MÉÉR RUST, MÉÉR ZELFSTANDIGHEID EN MÉÉR VERBINDING MET JE KIND… ZET MET JE KIND DE VOLGENDE STAP.

Stel je voor, op een ochtend word je wakker en er is rust thuis! Vrij van gedoe in de ochtend.  Je kinderen gaan zelfstandig aan de slag met tandenpoetsen en staan al klaar om naar school te gaan.  Jij staat stevig en liefdevol in je ouderrol.  Je krijgt een knuffel en het is goed zo.

Je kind heeft het gevoel mama en papa begrijpen me helemaal. Hierdoor is het voor je kind niet zo nodig om de strijd aan te gaan. Vanuit rust en ontspanning zie jij je kind groeien, het wordt zelfstandiger en straalt zelfvertrouwen uit. Je merkt dat er beweging is ingezet.

Je nieuw hervonden balans in je gezin stelt je in staat om die liefdevolle ouder te zijn die je graag wilt zijn. Zorgen maken over de juiste opvoedmanier is verledentijd . Eindelijk kan je vanuit je hart je kind begeleiden naar volwassenheid.

Je angsten zijn er nog, maar je intuïtie is sterker. Je gevoeligheid is je kracht. Het maakt je een liefdevolle en stevige ouder en hierdoor ben je juist de ideale ouder voor je kind. Je bent het veilige oriëntatiepunt voor je kind waarvan uit je kind de wereld mag verkennen.

 

OVER KRACHTIG ONTSPANNEN EN MET ZELFVERTROUWEN IN DE WERELD STAAN 

KRACHTIG EN ONTSPANNEN IN DE WEERELD STAAN is het programma waarin je als ouder samen met je kind leert hoe je stevig, ontspannen en zelfbewust in het leven kan staan zodat je ondanks de narigheid van het leven van uit je eigen veerkracht in staat bent om het geluk te pakken. 

Binnen het programma leer je alle facetten die je nodig hebt om te praten met je kind over gevoelens, het zelfvertrouwen van je kind te versterken en krachtig en liefdevol in je ouderrol te blijven staan. Hierdoor ben je in staat je kind liefdevol op te vangen als het escaleert met boosheid.

Het programma zit boordevol met interessante achtergronden, de beste oefeningen uit het schoolmaatschappelijk werk en de kindercoachpraktijk  zodat jij je kind kan ondersteunen waar nodig. Doordat alle oefeningen uitgebreid zijn toegepast en getest door kinderen en ouders zal je merken dat je daadwerkelijk stappen zet. Je krijgt toegang tot 20 jaar ervaring waarmee je laagdrempelig en vooral plezierig samen gaat werken met je kind.

Naast praktische oefeningen speelt ook mindset een hele grote rol in het programma. Diverse bonussen zorgen ervoor dat je ook met andere thema’s zoals vriendschap en schermen aan de slag gaat. Met de ROTA bibliotheek heb je toegang tot nog meer kennis en kunde om je kind te ondersteunen.

Inmiddels hebben meer dan 800 ouders met daar onder ook heel wat hulpverlener de programma’s gevolgd. De Rota Academie is steeds meer een expertise centrum voor ouders en hulpverleners die willen afwijken van de traditionele manier van hulpverlenen.

De Rota Academie is de plek waar kinderen van 4 tot 12 jaar, ouders, pleegouders, opa en oma’s. hulpverleners, schoolmaatschappelijk werkers, psychologen, pedagogische medewerkers hun weg vinden naar groei en ontwikkeling samen met de kinderen. ROTA Latijns voor beweging en verandering. Vele ouders hebben samen met hun kind een stap gezet waarmee de ontwikkeling van hun kind een sprong heeft gemaakt.

 

Creëer de verandering die jij en je kind zo hard nodig hebben. Met het programma KRACHTIG, ONTSPANNENEN EN MET ZELFVERTROUWEN IN DE WERELD STAAN zet je samen met je kind een stap naar groei en ontwikkeling

Waarom een online programma samen met je kind

9

Omdat je het patroon sneller doorbreekt wanneer jij en je kind samen een stap zetten

9

Omdat een verandering in de binnenwereld zorgt dat een naar gevoel zoals boos, verdriet of angst en moeilijk gedrag verdwijnt

9

Omdat een online programma het voordeel heeft dat je alle stappen en oefeningen zo vaak kan doen tot dat jij en je kind de vaardigheid beheersen

9

Omdat je direct op eigen wijze aan de slag kan op het moment dat het jou en je kind uitkomt

9

Omdat je helemaal kunt afgaan op je eigen intuïtie en deskundigheid en die van je kind. Samen kiezen ontdekken jullie oplossingen die voor jullie samen werken

9

Omdat je door samen te werken met je kind niet alleen de ontwikkeling van je kind een boost geeft. Je komt ook nader tot elkaar waardoor jullie elkaar beter gaan begrijpen

“IK WIL ZOVEEL MOGELIJK KINDEREN EN OUDERS HELPEN MET GEVOELENS ZOALS BLIJ, BOOS OF ANGST ZODAT ZE ONDANKS TEGENSLAG OOK HET GELUK KUNNEN PAKKEN”

 

———

Sander Kooijman

 

Liefdevolle en stevige ouders zien kansen voor hun kind. Zij grijpen de mogelijkheden om op een authentieke, speelse en plezierige manier de sociaal emotionele ontwikkeling een boost te geven waar dit nodig is. Hiermee stimuleren ze zelfbewust zijn, veerkracht en zelfvertrouwen bij hun kind en ervaren. Doordat kinderen zichzelf zijn ontvangen ze een overvloed aan RUST EN ONTSPANNING thuis.

 

Deze liefdevolle en stevige ouders en hulpverleners
met hun geweldige kinderen gingen je al voor
 

De online training Bouwen aan Zelfvertrouwen is een leuke en krachtige manier om kinderen te ondersteunen in het opbouwen van een positief zelfbeeld. De combinatie van filmpjes , opdrachten en achtergrondinformatie maken het heel compleet en duidelijk. Zowel ouder als kind worden op een uitdagende manier gestimuleerd om aan de slag te gaan. 

Nancy Achterhof

Ouder en schoolmaatschappelijk werker

Ik heb met veel plezier de tiendaagse challenge: ‘praten met kinderen over gevoelens’ gevolgd bij de heer Kooijman. Een laagdrempelige challenge waar je gemakkelijk elke dag aan kunt werken en makkelijk toepasbaar is in praktijk. De challenge had veel aanknopingspunten met mijn afgeronde opleiding Pedagogiek, maar bevat hele mooie en nieuwe inzichten die ik weer meeneem. Bedankt voor de wijze online lessen!

Banu S.

Ouder en law student

Ik ben vandaag begonnen met de online cursus. Dit zit zo leuk in elkaar. Ik las een stukje dat kinderen snel dingen aan je vertellen. Dit zie ik helemaal terug in jouw open houding en energie waar kinderen gelijk op reageren. Ik raad deze cursus iedereen aan.

 

 

Jessica Vrolijk

ouder

Ik heb de Online tiendaagse challenge “praten met kinderen over gevoelens” gevolgd. Erg leuk en leerzaam! Gewoon concrete voorbeelden en met praktische oefeningen, waar je gewoon meteen mee aan de slag kan. Omdat Sander niet een “gelikte video” heeft willen maken maar gewoon vanuit z’n ervaring (lees: hart) spreekt komt het heel goed over en kan je het goed plaatsen. Dankjewel Sander, voor deze mooie en in ieder geval voor mij zeer waardevolle challenge !
Miranda Bijlsma

ouder

Sander Kooijman is een enthousiast persoon als het over de taal van het kind gaat. Hoe je in verbinding wilt en kunt staan met een kind. Dit komt in zijn programma’s goed aan bod. 

Anne Marie Berntsen

Eigenaresse van Anne Marie Berntsen-KindercoachBeeldend

Fijne rustige uitleg en lessen om op verschillende onderwerpen beter met kinderen te leren omgaan als ouder en of als professional. Regelmatig krijg je daarover updates, uitnodigingen en uitleg met filmpjes, teksten en dus bijeenkomsten. Leerzaam en aanraden waard! 

Tom Buchner

Start nu met KRACHTIG ONTSPANNEN EN MET ZELFVERTROUWEN IN DE WERELD STAAN

 START NU MET KRACHTIG ONTSPANNEN EN MET ZELFVERTROUWEN IN DE WERELD STAAN

Ga direct aan de slag met de volgende programma’s

⭐   Boost de ontwikkeling van je kind

KRACHTIG ONTSPANNEN EN MET ZELFVERTROUWEN IN DE WERELD STAAN is een combinatie van drie programma ‘s waarmee je stap voor stap samen met kind de ontwikkeling van je kind een boost geeft.  Door middel van praktische lessen en opdrachten ga je samen met je kind werken aan je zelf steeds vaker uitten, zelfvertrouwen en emotieregulatie. Aan het einde van het traject heb je jouw kind een boos gegeven én weet je hoe jij je kind kan helpen om veerkrachtig in de wereld te blijven staan. Je kind ontwikkeld zelfinzicht, zelfbewust zijn, zelfbeheersing en natuurlijk zelfvertrouwen.

⭐   Praten met kinderen over gevoelens

Voor nog al wat ouders is praten met kinderen een uitdaging. De eerste stap die nodig is om te zetten om te komen tot groei is verbinding met je kind. Zeker wanneer er nogal wat strijd is geweest dan is het herstellen van contact een eerste zeer belangrijke stap.  Via de taal van kinderen via spel en verbeelding ga je met kinderen praten over gevoelens. Aan de hand van de thema’s: beschikbaar zijn, trots en blijheid en kwaliteiten en  de negatieve gevoelens ga je in gesprek met je kind. Nadat je deze Challenge van tien thema’s hebt gedaan zal je merken dat je kind al meer woorden heeft om zich uit te drukken en dat het contact met je kind verbetert is.

⭐   Bouwen aan zelfvertrouwen


De tweede stap die je samen met je kind gaat zetten is Bouwen aan Zelfvertrouwen. Je gaat samen met je kind aan de slag met de bouwstenen: kwaliteiten, zelfvertrouwen, vertrouwen geven en zelf problemen oplossen. Dit is een vijf weken programma waarmee je kind zelf op pad gaat om kwaliteiten te ontdekken. Je kind gaat zelf een super uitdagende Challenge uitvoeren. Daarnaast krijg jij alle handvatten die nodig zijn om je kind te ondersteunen in dit proces. Je zal het zelfvertrouwen en zelfbewust zijn van je kind in vijf weken zien groeien.  Stevig staan in de wereld is heel belangrijk om moeilijkheden tegenslag te kunnen opvangen.

⭐   De Kunst van Boos zijn

De derde stap die je samen met je kind gaat zetten is aan de slag met emotieregulatie zodat er thuis meer rust en ontspanning. Dit programma is ontzettend waardevol voor kinderen die snel overprikkeld raken en daarna boos doen. Jij krijgt handvatten zodat jij je kind stevig en liefdevol kan opvangen. Door het doen van het programma zal je merken dat je kind niet alleen meer woorden krijgt om zijn of haar emoties te benoemen het zal ook vaker zelf oplossingen bedenken waardoor het niet meer nodig is om te escaleren. De kracht van het programma zit er in dat je de triggers van je kind goed kent maar ook je eigen triggers waardoor jij uit je ouderrol gaat. Met deze aanpak zal je merken dat er minder strijd zal zijn en dat er na een boze bui sneller rust en ontspanning komt.  De meeste ouders merken dat je kind ook in andere situaties beter met zijn of haar emoties omgaat.

⭐   Ondersteuning

De programma’s zijn zijn zo ingericht dat jij ze samen met je kind kan doorlopen. De meeste ouders hebben hier geen ondersteuning bij nodig.

De programma ‘s zijn praktisch en logisch opgebouwd. Maar loop je ergens tegen aan dan ben ik buiten de schoolvakanties bereikbaar om je te helpen. In de agenda kan je eenvoudig een belafspraak plannen. Je kan terecht met een technische vraag maar ook als je wil sparren over aanpassingen. Zeker wanneer je kind nog jong is of valt binnen een speciale doelgroep dan denk ik graag met je mee. Daarnaast bestaat de Facebook Community uit 400 ouders en professionals die ook met je meedenken en allemaal hun ervaring met kinderen meenemen.

 

⭐   Community praten met kinderen over gevoelens 

De praten met kinderen over gevoelens Communty  is een belangrijk elementen van De ROTA Academie. Hier kan je terecht bij gelijkgestemde ouders die allemaal hun eigen verhalen, successen en moeilijkheden hebben. De groep bestaat uit inmiddels meer dan 400 ouders en professionals. In deze groep deel ik waardevolle blogs, Podcasts en beantwoord ik vragen uit de community.  Zo kunnen we allemaal profiteren van de vragen. Een aantal keer per jaar organiseer ik en thema Webinar via Teams voor nog meer verdieping. Natuurlijk kan je binnen de Facebook groep ook steun vinden van andere ouders en professionals.

Toegang tot verschillende bonussen

 

Als je nu deelneemt aan KRACHTIG ONTSPANNEN EN MET ZELFVERTROUWEN IN DE WERELD STAAN krijg je er diverse bonussen bij die je enorm gaan helpen. Zo krijg je toegang tot het vijf weken programma: Bouwen aan vriendschap. Met dit programma gaat je kind zijn of haar vriendenkring uitbreiden waardoor zelfvertrouwen en assertiviteit zullen groeien. Verder krijg je toegang tot het nieuwste programma: Grip op schermen waarmee je in vijf weken samen met je kind een schermplan maakt en aan de slag gaat met onderliggende vaardigheden zoals; tijd bewaken, kiezen, boosheid en vrije tijd in delen. Tenslotte niet te vergeten krijg je ook nog een toegang tot de ROTA Bibliotheek met E-books, Podcast en Blogs op thema. Hiermee kan je direct aan de slag met een thema. De eerste vier thema’s staan al klaar.

“GEEN LUCHTKASTELEN, WEL SLIMME TOOLS EN DE ÁLLERBESTE ONDERSTEUNING.”

Er is zoveel mogelijk!

Sinds de vorige eeuw help ik ouders en hun kinderen om de ontwikkeling van kinderen een boost te geven

Nu wil ik nog veel meer ouders en kinderen en professionals helpen die vastlopen met hun kind. Soms betekent je kind helpen dat je eerst moeilijke keuzes moet maken. Maar de kracht zit ‘m in tijd en ruimte vrij en in in actie komen. Het komt meestal niet vanzelf goed en ondertussen groeit je kind wel gewoon door.

Wat je nodig hebt om de ontwikkeling van je kind een boost te geven zijn de juiste tools en handvatten waarmee je samen met je kind stappen kan zetten. Met mijn online programma ‘s heb ik heel veel ouders en kinderen zien opbloeien. Vele kinderen die ik heb begeleid zijn nu opgegroeid tot blije en gelukkige volwassen die hun plek in de wereld innemen. Wat ben ik hier trots op!

Ik ben gestart bij MEE (toen nog SPD) als maatschappelijk werker en werkte met kinderen en ouders met een (verstandelijke) beperkingen en als schoolmaatschappelijk werker op de speciale scholen. In de avonduren heb ik ontwikkelingspsychologie gestudeerd. Na mijn afstuderen ben ik bij MEE als gedragsdeskundige gaan werken en hield me bezig met diagnostiek van kinderen en volwassenen. In 2013 miste ik het 1 op 1 werken met kinderen en ouders ontzettend en keerde ik terug naar het schoolmaatschappelijk werk. Daarna ging me als kindercoach verdiepen in spel en verbeelding en zo ontdekte ik dat je middels spel en verbeelding veel makkelijker contact maakt met kinderen dan via praten.

In 2019 startte ik mijn kinderpraktijk en in 2020 ben ik gestart met het maken van online programma’s. Ik zie de online wereld als een speeltuin waarin nog zoveel meer mogelijk is om ouders en kinderen te helpen. De mogelijkheden zijn ongekend en ik zet mijn creativiteit en mijn meest authentieke mezelf in om jouw kind te helpen een sprong te maken in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Creëer de verandering die jij en je kind zo hard nodig hebben. Met het programma KRACHTIG, ONTSPANNEN EN MET ZELFVERTROUWEN IN DE WERELD STAAN zet je samen met je kind een stap naar groei en ontwikkeling


Waar bestaat krachtige en ontspannen en met zelfvertrouwen in de wereld staan uit:

 

✅ Start direct met drie waardevolle programma’s:

 

⭐Praten met kinderen over gevoelens,
⭐Bouwen aan zelfvertrouwen,
⭐De kunst van boos zijn

✅ Een jaar toegang tot de online trainingsomgeving van de ROTA ACADEMIE

 

✅ Je kan in je eigen tempo en op jouw moment aan de slag

 

✅ Leuke, leerzame en vooral praktische oefeningen voor jullie beiden

 

✅ Video’s, waarin ik jou en je kind meeneem, zodat ook je kind precies weet hoe de oefening werkt

 

✅ Aanvullende instructies en E-books met achtergrondinformatie

 

✅ Werkboeken om samen met je kind het resultaat in te verwerken

 

✅ Ondersteuning via de community en belafspraak

 

 

Updates, aanpassingen en aanvullingen binnen de programma’s

9
Krachtig ontspannen en met zelfvertrouwen in de wereld staan bestaat uit:

 

Praten met kinderen over gevoelens  met een waarde van                              € 27,-
Bouwen aan Zelfvertrouwen met een waarde van                                             € 97,-
Bouwen aan Vriendschap met een waarde van                                                  € 97,-
Vier thema’s sessies met de deelnemers                                                             € 380,-
Totaal aan waarde                                                                                                                    € 594.-

Met speciale bonussen

– Grip op schermen                                                                                                  € 97,-
– Bouwen aan vriendschap                                                                                     € 97,-
– De Rota Bibliotheek                                                                                               € 47,-
Totaal bonussen                                                                                                                      € 234,-

Totaal aan waarde                                                                                                                € 828,-

LET OP DEZE AANBIEDING IS UNIEK. In de komende periode is het programma in PILOT FASE na deze fase wordt het € 247,- In de periode september tot januari start ik daarmee met een maandelijkse call via Teams. De komende periode ga ik alle programma’s optimaliseren.
Voorlopig laat ik maximaal 20 deelnemers toe. 

 

NU EENMALIG
€ 147,- (inclusief BTW)

Groei

Met nieuwe inzichten en materialen stappen zetten

Samen

Ouders en kinderen zijn deskundig Samen vinden we de sleutel tot je kind

Rust en ontspanning

Op een positieve manier naar veranderingen en problemen kijken

Yes ik zet vandaag een fantastische stap samen met kind

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd kost het?
Je krijgt een jaar toegang tot de programma’s, dus je kan de lessen helemaal in je eigen tijd en tempo volgen. Hoeveel tijd het kost, is verschillend per persoon en afhankelijk van je kind.  Als je samen met je kind stappen willen zetten dan raad ik aan om wekelijks op een vast moment aan de slag te gaan. Hoe meer tijd je er insteek hoe sneller je zal gaan.

 

Ik ben niet super handig online. Is het wat voor mij?
De ROTA Academie is niet moeilijk, maar wel praktisch. Ik neem jou en kind stap voor stap mee en bijna alle ouders vinden hierin hun weg. Mocht je een combinatie willen van van online en fysiek coachen, dan is er altijd een oplossing. Zo kunnen we samen uitzoeken wat voor jouw de hulp is die past bij jou en je gezin
Hoe krijg ik mijn kind mee?
De programma’s zijn bedoeld om samen met je kind te doen. De meeste kinderen vinden het leuk om de oefeningen te doen. Ze zijn uitdagend en leuk. Ze zetten je kind in bewegingen en vinden soms ook buiten de deur plaats. De video;s helpen je om je kind mee te nemen in het traject. Natuurlijk kan je als ouder samen met je kind uitzoeken welke oefeningen bruikbaar zijn. Een beetje aanpassen mag altijd volg daar in je gevoel.

zijn vertrouwelijk wat betekent dat er geen informatie wordt gedeeld aan derden zonder uw toestemming. De informatie die kinderen delen tijdens de sessies is vertrouwelijk. In de laatste tien minuten worden ouders betrokken in de sessies en met toestemming van jouw kind op de hoogte gebracht van zaken die nodig zijn om te weten. De belangen van jouw kind staan altijd voorop.

Ik ben hulpverlener is het programma voor mij ook geschikt?

Het programma is zeker geschikt voor professionals. Heel wat schoolmaatschappelijk werkers gebruiken de hulpmiddelen en tools in hun werk en vinden dit een echte meerwaarde

Ik ben gewend om samen te werken met scholen. Indien gewenst kan een observatie op school gedaan worden, kan een leerkracht handvatten krijgen zodat deze weer een steun kan worden voor jouw kind.  Ik beschik over een mobiele praktijk zodat een ruimte tijdelijk ingericht kan worden als integratieve praktijkruimte. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Moet ik alle programma's stap voor stap doorlopen?
Nee dat hoeft niet. Iedere programma staat op zichzelf en kan je doorlopen. Zeker wanneer er veel boosheid is dan kiezen ouders er vaak voor om eerst de Kunst van boos zijn te doen. In de programma’s zelf zit wel een opbouw in. Het is handig om daar de grote lijn van te volgen. Afwijken mag hier natuurlijk ook.

programma is zeker geschikt voor professionals. Heel wat schoolmaatschappelijk werkers gebruiken de hulpmiddelen en tools in hun werk en vinden dit een echte meerwaarde

Ik ben gewend om samen te werken met scholen. Indien gewenst kan een observatie op school gedaan worden, kan een leerkracht handvatten krijgen zodat deze weer een steun kan worden voor jouw kind.  Ik beschik over een mobiele praktijk zodat een ruimte tijdelijk ingericht kan worden als integratieve praktijkruimte. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

NU EENMALIG
€ 147,- (inclusief BTW)

Ik grijp nu deze kans om met deze pilot groep met unieke deelnemers mee te doen.
Want ik gun mijn kind en mezelf een boost.

 

                                                                                                      Na deze Pilot Periode kost het programma
                                                                                                                                       247,-

Dag(en)

:

Uren

:

Minuten

:

Seconden

```