``` ```

Integratieve Kindercoach Amersfoort

Integratieve kindercoach Amersfoort: Ontdek alles over integratieve kindercoaching en boek een afspraak in Amersfoort

Jeugd- en Kinderpraktijk Rota in Amersfoort

Jeugd- en kinderpraktijk Rota in Amersfoort is de integratieve kindercoachpraktijk voor ouders van kinderen tussen vier en twaalf jaar. Ik ben Sander Kooijman, ontwikkelingspsycholoog, schoolmaatschappelijk werker en integratief kindertherapeut (i.o).  Integratieve kindercoaching is laagdrempelig, preventief en kortdurend. De kinderen komen met veel plezier en je zal direct resultaat zien.

Ik ben gespecialiseerd in kinderen met boos gedrag. Kinderen die boos doen laten dit op verschillende manieren zien. Sommige kinderen over schreeuwen, doen stoer en lossen ruzie op met slaan, schoppen en schelden. Andere kinderen laten stil, teruggetrokken gezien, hebben moeite om over hun gevoel te praten en grenzen te stellen. Er zijn ook kinderen die zich van binnen verdrietig of bang voelen en boos doen. Voor deze kinderen zal integratieve kindercoaching goed werken.

We hebben Joris aangemeld omdat hij niet graag school ging. In de ochtend was het vaak huilen en we kregen hem niet naar school. Joris kwam met verhalen thuis dat een aantal kinderen in de klas erg ruw speelden.  Sander heeft Joris geleerd hoe hij slimmer op deze jongens kon reageren. We merkte na de eerste keer verschil en na drie keer hebben we met succes afgerond.

 

Ouders van Joris

6 jaar

Quinten werd aangemeld met boos gedrag thuis en in de klas.  Ik ben gescheiden en Quinten had dagelijks strijd met zijn mij. Quinten is vijf keer bij Sander geweest en heeft handvatten gekregen hoe hij anders met zijn boze gedrag kon omgaan. Daarna heb ik nog twee gesprekken met Sander gehad en geleerd hoe handiger te reageren. Ik heb vooral geleerd om echt tijd vrij te maken voor Quin. Onze band is veel beter geworden!

Moeder van Quinten

12 jaar

Integratieve Kindercoaching

Integratieve kindercoaching door Jeugd- en Kinderpraktijk Rota in Amersfoort  is een effectieve en kortdurende manier om kinderen te helpen zodat ze weer grip krijgen. De behandeling wordt volledige afgestemd op jouw kind. Tijdens het spel zal jouw kind zijn kwaliteiten ontdekken en zelfvertrouwen ontwikkelen. Doordat jouw kind in zijn of haar kracht komt te staan, ontstaat er ruimte om aan te pakken wat nodig is. De integratieve kindercoach speelt tijdens de sessies die rollen die nodig zijn. Hierdoor leert jouw kind gevoelens verdragen en leert deze vaardigheden zoals praten over gevoelens en grenzen aangeven. Thuis en op school zal je snel verschil merken. Jouw kind zal zelfstandiger worden, zelfinzicht en zelfrespect ontwikkelen. Kortom jouw kind zal merken dat het keuze heeft en weer grip op zijn situatie heeft en zal zich gelukkig voelen.Omschrijf hier de dienst/behandeling die jij aanbiedt. In tegratieve kindercoaching is een preventieve, kortdurende vorm van begeleiding. Meestal zijn vijf tot zeven gesprekken voldoende.

Integratieve kindercoach en Alles kidzzz Amersfoort

Hieronder staan de kosten voor de verschillende losse sessies beschreven.

Heiligerbergerweg 167
Amersfoort, Utrecht 3813NV
Telefoon: 0618398533
E-mail: info@jeugdenkinderpraktijkrota.nl
URL: https://jeugdenkinderpraktijkrota.nl/
Kamer-van-Koophandelnummer: 76102580
Prijsindicatie: $
Maandag9:00 AM - 5:00 PM
Dinsdag9:00 AM - 5:00 PM
Woensdag9:00 AM - 5:00 PM
Donderdag9:00 AM - 5:00 PM
Vrijdag9:00 AM - 5:00 PM
Zaterdag9:00 AM - 5:00 PM
Zondag9:00 AM - 5:00 PM

Nick maakt zich zorgen om naar de middelbare school te gaan. Nick geeft zelf aan een druk hoofd te ervaren. Nick ging heel graag naar Sander en na vier sessies voelt hij zich ontspannen en relaxed.

 

Ouders van Nick, 12 jaar

Wij bevelen Sander van harte aan. Annelie ging met veel plezier naar Sander. We hadden veel strijd met het naar bed gaan en dat is helemaal weg. We hebben handige tips gehad. Direct na de eerste sessie merkten we verschil. Annelie heeft het heel fijn gehad bij Sander

Ouders van Annelie 9 jaar

Integratieve kindercoach training Amersfoort

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor Kindercoaching in Amersfoort.

8 + 13 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.
```