GRIP OP BOOS

Stop nu de dagelijkse strijd met je kind
Ga naar de agenda en plan een belafspraak in

Zo klaar met de dagelijkse heftige boze buien 

Je ziet bij het minste geringste heftige uitbarstingen ontstaan.
Vaak komen de buien uit het niets. Dan is het gooien van spullen, schelden en lelijke dingen, slaan en zelfs dingen stuk maken. De uitbarstingen komen steeds vaker voor te komen. Het maakt je machteloos en radeloos. Je hebt van alles geprobeerd, soms werkt het even, maar dan komen de buien weer in alle heftigheid terug. Iedereen in het gezin heeft er last van. Je maakt je steeds meer zorgen en je andere kinderen kopiëren zelfs het gedrag. Jij en je partner hebben van alles geprobeerd. Je hebt ondertussen al van alles gelezen en misschien zelfs al trajecten gevolgd. Je gunt je kind en je gezin: rust en ontspanning. Je bent op zoek naar hulp die direct kan starten die je verder brengt.

 

Je voelt dat het anders kan, maar hoe dan?

Sander neemt je bij de hand en wijst je de weg naar rust en ontspanning 

Je bent op zoek naar een aanpak die je helemaal meeneemt in het hoe en het wat. Zodat je zelf de middelen in handen krijgt om jezelf en je kind te helpen. Iemand die helpt af te rekenen met je eigen menselijke onzekerheden die iedere ouder wel eens heeft. Je hebt steun nodig van iemand die je vertrouwd en naast je staat. Juist op die momenten dat het zo heftig is en je er helemaal doorheen zit. Iemand met heel veel ervaring en die in mogelijkheden denkt Iemand die je oppept en je helpt die liefdevolle en stevige ouderrol te herpakken. En humor inzet, zodat er weer ruimte komt om het moois van je kind te zien. Je voelt, het is nu het moment om een stap te zetten. Deze kans komt niet zomaar op je pad. 

Sander de kinderpsycholoog voor boos gedrag

Ik ben Sander Kooijman, kinderpsycholoog en ik heb mijn Kinderpraktijk in Amersfoort. Het is mijn missie kinderen te helpen zichzelf te leren kennen en het gevoel dat dwars zit op te lossen. Ouders ondersteun ik om dat te doen wat nodig is zodat je kind weer lekker in zijn of haar vel komt. Ik ben gespecialiseerd in kinderen met boos gedrag, angst en weinig zelfvertrouwen. In de afgelopen 20 jaar heb ik zoveel boosheid en machteloosheid gezien bij kinderen maar ook bij ouders. Ik kijk niet zo snel ergens van op. Met mijn rust, kennis en ervaring weet ik keer op keer de sterke kanten van ouders en kind naar de voorgrond te krijgen. Heftige situaties worden weer normaal. Dit bereik ik door kind te helpen te groeien in zelfkennis, zelfinzicht, zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en zelfstandigheid en jij groeit in ouderschap. Hierdoor kom je iedere dag een dichter bij rust en ontspanning.

grip  op boos kinderpsycholoog in Amersfoort
Sander-Kooijman-kindercoach-Amersfoort

Een patroon met een boos kind ombuigen is geen gemakkelijke opdracht. Het vraagt om heel veel sensitiviteit, creativiteit en heel veel van je krachten.

Hoe zou het zijn als… 

Jij vanaf vandaag je kind, jezelf en je gezin kan helpen met de boosheid. Dat de boze buien vanaf nu alleen maar minder gaan worden. Jij en je kind krijgen steeds meer grip op de boosheid.
✅ Je zal merken dat jij je kind sneller kan kalmeren
✅ Dat je precies weet hoe te handelen als er een boze bui is
✅ Dat je de boze buien steeds beter kan voorspellen en zelfs kan voorkomen
✅ Dat jij je eigen triggers (irritatie, harde stem, fysiek worden, ongeduld e.d.) beter de baas bent en in je ouderrol blijft
✅ Dat je kind: o.a. zelfbewustzijn, lichaamsbewustzijn, zelfkennis, zelfstandigheid en zelfvertrouwen ontwikkelt
✅ Dat je kind meer woorden heeft om te vertellen wat er nu dwars zit.

 

DE GRIP OP BOOS FORMULE VAN SANDER

Je staat er vanaf nu niet meer alleen voor. Ik kan je nu over ter wereld helpen en begeleiden op mijn unieke en speciale manier.
✅ Ik ga je coachen en neem je helemaal bij de hand (via WhatsApp coaching on the job help ik je dagelijks)
✅ We beginnen met een startgesprek hier in de praktijk of online.
✅ We bepalen de doelen en je krijgt direct handvatten mee.
✅ Je mag dagelijks (op werkdagen buiten schoolvakantie) een situatie of vraag voorleggen via WhatsApp en binnen 24 uur ontvang je antwoord.
✅ Om de 2 weken hebben we een videobelsessie online van maximaal een uur. 
✅ We passen de doelen aan en je krijgt gerichte handvatten en opdrachten voor jezelf en je kind
✅ Je krijgt je ook waardevolle online tools en gerichte opdrachten op maat

Met de grip op boos formule van Sander gaan jullie en je kind samen aan de slag Kortom de komende drie maanden worden life changing voor jou en je gezin.

sander,kooijman-kinderpsycholoog-amersfoort

KENNIS EN ERVARING

Mijn kennis en ervaring staat voor je klaar.
Alles wat ik weet zet ik in om jou en je kind te helpen.
20 jaar aan ervaring en een schat aan oefeningen en materiaal.

 

emotioneel-bewustzijn-kinderpsycholoog-kind-amersfoort

FOCUS OP DOELEN

We stellen vanaf dag 1 direct samen doelen.
Zo gaan we direct gericht aan de slag.
We focussen ook direct op de successen
Vaak gaat er meer goed dan je denkt.
Je zal vrij snel verbetering merken en 1 keer in de twee weken passen we de doelen aan zodat je snel verder groeit.

zelfvertrouwen-vergroten-ontwikkelen-sander-kooijman-amersfoort-kinderpsycholoog

STEUN

Dagelijks kan je een beroep op me doen via WhatsApp.
Bespreek per dag een situatie op werkdagen (met uitzondering weekend en schoolvakanties). Zit je er doorheen dan heb je telkens direct hulp bij de hand.

 

omgaan-met-prikkels-sander-kooijman-kinderpsycholoog

REFLECTIE

Reflectie is de sleutel tot verandering. Door ons te richten op wat wel al goed gaat kom je sneller in een positieve flow.  Je gaat leren van je fouten en dat wat al hoe gaat. Patronen worden duidelijk en die doorbreken we samen. Door te reflecteren heb ontwikkelen we samen een aanpak die werkt voor jou en je kind.

assertiviteit-sander-kooijman-amersfoort

OEFENINGEN OP MAAT

Het helpt enorm wanneer je kind ook stappen zet.
Dat kan ook op afstand met oefeningen opmaat die ik je geef.
Juist door samen aan de slag te gaan zal je merken dat er meer begrip en verbinding ontstaat. De oefeningen die ik heb zijn ook geschikt voor jonge kinderen (zelfs kleuters). Met mijn pakket van uitgebreide in de praktijk geteste oefeningen zal je kind de emoties sneller de baas zijn.

We zijn bij Sander in eerste instantie terecht komen via zijn online programma: de Kunst van boos zijn.  Omdat onze zoon afgelopen maand thuis kwam te zitten van school en alleen nog maar boos was, hebben we contact gezocht om te kijken naar persoonlijke begeleiding.  We zijn van een boos kind met een laag zelfbeeld weer gegaan naar een kind met meer zelfvertrouwen en die vrolijk is. Ook wij als ouders hebben de oudersessies gevolgd en hebben mooie helpende  handvatten gekregen om met diverse situaties om te gaan. Dit heeft voor veel rust gezorgd. Sande weet waar hij over praat en heeft voor elke situatie een tool. Hij heeft een natuurlijke rust over zichzelf en geen oordeel over kind of ouder, wat er voor zorgt dat er een open vertrouwelijke band ontstaat. Onze zoon kijkt elke week uit naar de sessies uit! School raadde ons onderzoek aan en inmiddels is onze zoon gediagnosticeerd. Ook met de diagnose (bijv. ADHD of ASS) kun je veel leren over structuur, woedebeheersing en een positief zelfbeeld. Sander kijkt hierin echt naar het kind en wat het nodig heeft. Bedankt voor al je hulp tot nu toe.

Rachel Mercedes

ouder

Deze kans is nu…

Dit prachtige aanbod komt niet zomaar op je pad.
Je hebt misschien al eerder een programma gevolgd, blogs geluisterd, e-books gelezen of een webinar gevolgd.
Dan weet je dat ik een enorme schat aan kennis en ervaring met me meebreng.
Deze kans om exclusief met mij samen te werken is eenmalig
Mijn 1 op 1 tijd is beperkt.

Deze speciale actie is nu.
Er kunnen enkel drie gezinnen meedoen.

Het programma GRIP OP BOOS kost straks 2,500 euro. 

Je kan nu tijdelijk meedoen met dit exclusieve traject voor: 1.111 euro 

Het is een pilot en er zijn drie plekken beschikbaar.

VOL = VOL

LET op woon je in de regio Amersfoort dan zijn vergoeding mogelijk via de samenwerking van ZorgRondom.
1 op 1 in de praktijk is dan natuurlijk ook mogelijk.
Plan dan even belafspraak of mail me op info@jeugdenkinderpraktijkrota.nl