In vijf dagen meer vrienden krijgen

Ik daag je uit om in vijf dagen samen met je kind de vriendenkring van je kind uit te bereiden. 

N

Ontdek wat jij als ouder direct kan doen om de aansluiting van je kind met andere kinderen te verbeteren

N

In deze vijf dagen ga je samen met je kind praten over het thema vriendschap

N

Je gaat samen met je kind aan de slag met achtergrondinformatie, video's en oefeningen die jou en je kind helpen om echt een stap te zetten

N

Tijdens de challenge krijgen jij en je kind nieuwe inzichten die je direct kan toepassen. Alles gericht om aansluiting met andere kinderen makkelijker te maken

challenge- in-vijf-dagen-meer-vrienden

Hoe ziet de challenge: in vijf dagen vriendjes maken er uit?

Iedere dag ontvang je een mail met informatie. Deze bestaat uit een beetje achtergrond informatie een video en een opdracht. Voldoende om samen met je kind een stap te zetten. Reserveer voor deze challenge ongeveer een half uur.  Daarnaast vraagt deze challenge actie.  Je gaat samen met je kind een stap zetten. Dus letterlijk zoals mijn praktijknaam ROTA betekent: In beweging komen.

Sander-Kooijman-kindercoach-Amersfoort

Over Sander Kooijman

Mijn naam is Sander Kooijman en ik ben schoolmaatschappelijk werker, ontwikkelingspsycholoog en integratief kindertherapeut (i.o.). Ik werk al meer dan 15 jaar met veel plezier in de jeugd- en gezinshulpverlening. Deze kennis en ervaring neem ik mee om het beste te bieden voor jouw kind. Dit jaar heb ik de Rota Academie opgestart. Binnen de online trainingsomgeving heb ik twee programma’s ontwikkeld voor ouder en kind.

Mijn manier van integratief coachen is meer dan coachen alleen. Alle kanten van jouw kind zijn welkom en hierdoor zal jouw kind zich gezien, gehoord en gesteund voelen. De adviezen die ik geef zijn praktisch en toepasbaar. Heb je vragen? Stel ze gerust.

Op sommige ingewikkelde vragen zijn soms eenvoudige antwoorden te bedenken. Blijf er niet mee lopen en vraag gewoon een adviesgesprek aan.  Dan kan ik helemaal meedenken en samen met jullie een plan op maat maken. Maak gerust een belafspraak.

Hoe leuk, inspirerend en waardevol zijn de challenges van Sander?

Ik ben vandaag begonnen met de online cursus. Dit zit zo leuk in elkaar. Ik las een stukje dat kinderen snel dingen aan je vertellen. Dit zie ik helemaal terug in jouw open houding en energie waar kinderen gelijk op reageren. Ik raad deze cursus iedereen aan!

Jessica Vrolijk

ouder

De online training Bouwen aan Zelfvertrouwen is een leuke en krachtige manier om kinderen te ondersteunen in het opbouwen van een positief zelfbeeld. De combinatie van filmpjes , opdrachten en achtergrondinformatie maken het heel compleet en duidelijk. Zowel ouder als kind worden op een uitdagende manier gestimuleerd om aan de slag te gaan.

Nancy Achterhof

Ouder en schoolmaatschappelijk werker