``` ```

Kennismaken met Jeugd- en kinderpraktijk Rota

Start direct

Kennis maken met Jeugd- en Kinderpraktijk Rota

Ben jij ouder en heb jij een kwetsbaar kind in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Je kind opvalt met boos gedrag, heeft weinig zelfvertrouwen of praat moeilijk over zijn of haar gevoel. Ben jij je aan het oriënteren naar wat nu de juiste begeleiding voor je kind is. 1 op 1 of misschien online. Wanneer jij je zorgen maakt om je kind en je wilt een laagdrempelige stap zetten, dan heb ik een waardevol gratis kennismakingsprogramma voor je klaar je staan. Het programma bestaat uit drie modulen waarmee je direct online kan beginnen.

Wat kun je verwachten:

Iedere module bestaat uit een handige tool zoals een e-book of checklist en een aantal praktische afleveringen uit de kinderpsycholoog podcast. Heb je een kleine vraag omtrent je kind, dan ben je hier al meer geholpen. Heb je een groter vraag dan ontdek je welk vervolg programma bij je past. Wil je direct starten met 1 op 1 begeleiding: plan dan gerust een gratis belafspraak in

N

Module 1 Boosheid beter begrijpen

N

Module 2: Aan de slag met zelfvertrouwen.

N

Module 3: Praten met kinderen over gevoelens.

Maak kennis met mijn praktijk

Wat leuk dat jij geïnteresseerd bent in mijn praktijk en mijn gedachten goed. Zowel voor ouders als professionals heb ik waardevol materiaal ontwikkeld. Mijn materialen vind je in mijn Rota Academie. Daarnaast heb ik verschillende programma’s voor ouder, kind en professionals ontwikkeld. Ieder kind en ouder heeft recht op de beste begeleiding. 

Hoe ik verbinding maak met kinderen

Mijn naam is Sander Kooijman en ik ben ontwikkelingspsycholoog en integratief kinderpsycholoog. Ik werk al meer dan 20 jaar met veel plezier in de jeugd- en gezinshulpverlening. Deze kennis en ervaring neem ik mee om het beste te bieden voor jouw kind. Telkens ben ik op zoek naar hoe ik de beste begeleiding aan kinderen kan bieden. Telkens betekent dit toch voor iedere uniek kind een eigen traject. Geen enkel traject is gelijk en toch komen telkens bepaalde oefeningen en methoden terug. Deze komen terug in mijn begeleiding en verschillende online programma’s.

 

 

Wat anderen over de begeleiding van Sander vertellen

Sander is zeer deskundig en weet door goed te luisteren de juiste vragen te stellen en snel te schakelen en mee te denken in concrete oplossingen. Hij werkt graag op maat, waardoor instellingen en ouders het gevoel hebben echt gehoord te worden. Zijn oplossingen zijn effectief en gedragsveranderingen bij kinderen snel waarneembaar.

Wouter Siebers

Ouder en Expertis Onderwijsadviseurs, De Gedragsfabriek, leraar en leidinggevende PO

Sander heeft ons en onze dochter geholpen met het omgaan met emotionele uitbarstingen. Tijdens zijn sessies heeft hij ons en onze dochter inzicht gegeven in de onderliggende oorzaken. Door middel van spel en oefeningen worden situaties geobserveerd en besproken. Onze dochter heeft handvatten, zgn ankerpunten, gekregen om hiermee om te gaan, passend bij de belevingswereld van een vijfjarige. Sander heeft ook ons als ouders geholpen om beter geëquipeerd te zijn om onze dochter te ondersteuning te bieden waar ze zoveel behoefte aan heeft.

Laura Smit

ouder

Ik heb Sander leren kennen als een betrokken professional. Sander geeft ouders het gevoel dat er naar ze wordt geluisterd. Ouders kunnen met tips en adviezen weer verder en kinderen voelen zich veilig en op hun gemak in de contacten.

Saskia van Alphen

Intern begeleider van RKBS de Paradijsvogel

```