``` ```

Recept met ingrediënten voor positiviteit in het gezin

Schrijf je hier in en ontvang de waardevolle lijst met ingrediënten voor meer positiviteit in het gezin. Daarnaast blijf je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelen en artikelen van Jeugd- en Kinderpraktijk Rota. 

Over Sander

Mijn naam is Sander Kooijman en ik ben schoolmaatschappelijk werker, ontwikkelingspsycholoog en integratief kindertherapeut (i.o). Ik werk al meer dan 15 jaar met veel plezier in de jeugd- en gezinshulpverlening. Met enorme energie, humor, en enthousiast en al mijn kennis en kunde neem ik je mee op weg naar meer geluk. Naast mijn Integratieve kinderpraktijk ben ik mijn online praktijk aan het ontwikkelen. Straks kan je hier alles over zelfbeeld en opvoeden vanuit je eigen kracht leren en nog veel meer.  

 

```