``` ```

Toolbox zelfvertrouwen

Wordt een meester in het versterken van zelfbeeld van kinderen
Yes ik wil het zelfvertrouwen van mijn kind vergroten

Met de toolbox zelfvertrouwen versterk jij het zelfbeeld van kinderen

 

Zelfbeeld is de motor van de ontwikkeling

Jij weet als geen ander dat wanneer het zelfbeeld van kinderen goed gaat, ze op school lekker gaan, ze vrienden hebben en dat ze thuis relaxed en ontspannen zijn.

Het beeld van ons zelf vormen we gedurende ons leven aan de hand van boodschappen die we krijgen van belangrijke anderen.

Sommige kinderen horen vooral de negatieve boodschappen. Ze vergelijken zich steeds met andere kinderen. Je kind maakt zich dan kleiner dan het is. Kinderen voelen zich onzeker en staan nog niet stevig genoeg in de wereld.

Je gunt je kind dat het zichzelf beter leert kennen. Dat je kind zijn sterke kanten van binnenuit voelt. Maar hoe help je nu een kind dat het negatieve zoveel meer en sterker hoort? Welke tools zorgen er nu wel voor dat je kind zijn eigen waarde ziet en het voelt van binnen?

 

Zelfvertrouwen toolbox Sander kooiijman toolkit zelfvertrouwen zelfbeeld amersfoort online programma coaching begeleiding zelfbeeld versterken zelfvertrouwen ontwikkelen

VIJF GEWELDIGE TOOLS VERZAMELD IN DE ZELFVERTROUWEN TOOLBOX VOOR PROFESSIONALS EN OUDERS

 

Deze toolbox zelfvertrouwen bestaat uit vijf geweldige tools of werkvormen

Ieder tool bestaat uit vijf superhandige en praktische werkvormen met oefeningen, video’s en achtergrondinformatie.

✅ De toolbox eenvoudige en duidelijk toepasbaar voor ouders en professionals

✅ De werkvormen en oefeningen mag je gebruiken in je eigen trajecten met kinderen

✅ Je hebt een jaar toegang tot alle materialen in de Rota Academie

Kinderspycholoog Amersfoort Oefeningen werkvormen om zelfbeeld te versterken

Zelftekening

Met deze tool ontdek je hoe het staat met het zelfvertrouwen van je kind. Kinderen laten door tekenen van alles zien over hoe ze zich voelen. Deze tool helpt je om zelfvertrouwen van kinderen te versterken zonder dat kinderen hoeven te lezen of te schrijven.

reflectie-tool-Sander-Kooijman-kinderpsycholoog-Amersfoort

De dit ben ik tool

Met deze praktische tool krijg je de dieper liggende opvattingen en overtuigingen van kinderen op tafel. Je zal merken dat deze tool extreem krachtig is. Met deze tool krijgt het kind beeld van zichzelf boven tafel. Doordat je niet hoeft te lezen en te schrijven kan deze tool al met kinderen vanaf vier jaar.

 

oefeningen werkvormen om zelfbeeld te versterken Kinderpsycholoog Sander kooijman Amersfoort

Spannende activiteit doen

Met deze tool ga je samen met je kind een spannende en nieuwe activiteit doen. Vertrouwen in jezelf krijg je door nieuwe spannende dingen te doen en succes te behalen. We gaan grenzen verleggen en bergen verzetten. Op deze manier groeit het zelfbeeld van kinderen.

oefeningen werkvormen om zelfbeeld te versterken kinderpsycholoog Sander Kooijman Amersfoort  Jeugd en kinderpraktijk rota

Opscheplijst

Met deze tool ga je samen met je kind sterke kanten verzamelen. Je zal ontdekken dat kinderen sterke kanten echt van binnenuit gaan voelen wanneer de sterker kanten door verschillende belangrijke anderen worden geven. Je kind stapt met deze tool daadwerkelijk in zijn kracht.

Jeugd en Kinderpraktijk Rota Sander Kooijmanoefeningen werkvormen om zelfbeeld te versterken

Het goud van de familie

In iedere familie zijn ongelofelijk mooie sterke kanten of m.a.w het goud vertegenwoordigd. Je kind draagt talenten in zich die generatie op generatie worden doorgeven. Hoe gaaf is om deze oerkrachten of met andere woorden het goud van de familie te ontdekken.

Wat andere deelnemers over de programma's van Sander zeggen

Ik heb met veel plezier de tiendaagse challenge: ‘praten met kinderen over gevoelens’ gevolgd bij de heer Kooijman. Een laagdrempelige challenge waar je gemakkelijk elke dag aan kunt werken en makkelijk toepasbaar is in praktijk. De challenge had veel aanknopingspunten met mijn afgeronde opleiding Pedagogiek, maar bevat hele mooie en nieuwe inzichten die ik weer meeneem. Bedankt voor de wijze online lessen!

Banu S.

Ouder en law student

Ik heb Sander leren kennen als een betrokken professional. Sander geeft ouders het gevoel dat er naar ze wordt geluisterd. Ouders kunnen met tips en adviezen weer verder en kinderen voelen zich veilig en op hun gemak in de contacten. 

 

 

 

 

Saskia van Alphen

Intern begeleider van RKBS de Paradijsvogel

De online training Bouwen aan Zelfvertrouwen is een leuke en krachtige manier om kinderen te ondersteunen in het opbouwen van een positief zelfbeeld. De combinatie van filmpjes , opdrachten en achtergrondinformatie maken het heel compleet en duidelijk. Zowel ouder als kind worden op een uitdagende manier gestimuleerd om aan de slag te gaan.

Nancy Achterhof

Ouder en schoolmaatschappelijk werker

Sander is zeer deskundig en weet door goed te luisteren de juiste vragen te stellen en snel te schakelen en mee te denken in concrete oplossingen. Hij werkt graag op maat, waardoor instellingen en ouders het gevoel hebben echt gehoord te worden. Zijn oplossingen zijn effectief en gedragsveranderingen bij kinderen snel waarneembaar.

Wouter Siebers

Ouder en Expertis Onderwijsadviseurs, De Gedragsfabriek, leraar en leidinggevende PO

Wat houdt de toolbox zelfvertrouwen in?

De toolbox zelfvertrouwen geeft je concrete handvatten en oefeningen die je helpen om het zelfvertrouwen van kinderen te versterken

De toolkit zelfvertrouwen is ontstaan vanuit de 1 op 1 trajecten. Ik merkte dat ouders zelf ook graag wat willen doen. Een zelfbeeld veranderen lukt natuurlijk niet alleen met een uurtje in de week bij mij in de praktijk. Wanneer ouders meedoen en dieper liggende patronen thuis weten aan te pakken krijgen kinderen wortels en vleugels.

Ze komen niet alleen steviger in de wereld te staan, ze gaan uit zichzelf steeds vaker zelf van alles aanpakken.  Met deze toolbox zet je een beweging in gang niet nog heel lang zal doorwerken.

oefeningen werkvormen om zelfbeeld te versterken kinderpsycholoog amersfoort  kind jeugd en kinderpraktijk rota

Toolbox Zelfvertrouwen

Normaal € 97

Nu tijdelijk 47,-

 

                                                                                                                       Start 8 januari 2024

Zekerheid en onzekerheid zo horen beide beide wereld. Ze kunnen niet bestaan zonder elkaar. Wel kunnen we kinderen helpen om te gaan met de onzekerheden in de wereld

```