Home » Blog » Opvoeding » Binnenstebuiten lidmaatschap
Kinderpsycholoog Binnenstebuiten Oefeningen voor kinderen' basisschool Sander Kooijman Kinderpsycholoog Ouderschap Jeugd- en Kinderpraktijk Rota

Binnenstebuiten lidmaatschap

door | 16 apr, 2023 | Opvoeding

Beste Lezer

Ik ben ontzettend enthousiast om je te vertellen over mijn nieuwste project: Binnenstebuiten. Met dit lidmaatschap krijg je toegang tot prachtige en praktische programma’s waarmee je de binnenwereld van kinderen kunt ontdekken en begrijpen.

Je krijgt direct toegang tot een scala aan waardevolle programma’s, waaronder: “Bouwen aan zelfvertrouwen”, “De kunst van boos zijn”, “Sta sterk in de wereld”, “De toolbox boos”, “Challenge praten met kinderen over gevoelens”, “De Rota bibliotheek”, en diverse Masterclasses en Webinars. Bovendien krijg je twee extra thema’s: “De wereld van gevoelens” en “Aan de slag met kwaliteiten”.

En er is meer goed nieuws! Voor de zomer worden er nieuwe programma’s aan de academie toegevoegd, waaronder “Sta sterk in de wereld onder druk”, “Grip op schermen”, en “Bouwen aan vriendschap”. En er zullen in de toekomst nog meer nieuwe programma’s blijven worden toegevoegd!

Je krijgt toegang tot al deze waardevolle programma’s voor slechts € 47,- per kwartaal. Natuurlijk kun je per maand opzeggen, dus je hebt niets te verliezen.

Om toegang te krijgen, hoef je alleen maar op deze link te klikken: Ga naar de betaalpagina van Binnenstebuiten. En als je vragen hebt, mail me op info@jeugdenkinderpraktijkrota.nl.

Kortom, ik zou het fantastisch vinden als je meedoet aan Binnenstebuiten. Het is een geweldige kans om te leren over de binnenwereld van kinderen en ze te helpen opgroeien tot gelukkige en zelfverzekerde volwassenen.

Met vriendelijke groet,

Sander Kooijman

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin3