``` ```

Sta sterk in de wereld

Voor ervaren ouders en professionals
Yes mijn kind mag sterker in de wereld staan

Je kind helpen sterk te staan in de wereld

Voor je staat een geweldig kind met prachtige kanten en toch…

Je bent ouder of je begeleid een temperamentvol of een uitdagend kind en je weet dat er meer emotionele psychologische ondersteuning nodig is dan dat het nu krijgt. 

Je gunt dit kind dat het sterker in de wereld komt te staan en je vraagt je af hoe dan…

Je hebt best wel wat gelezen over ontwikkeling van kinderen, psychologie en sociaal-emotionele ontwikkeling.

Je wilt helpen zodat dit kind kan opgroeien tot een fantastische volwassenen. 

Je gelooft het zit er allemaal in, maar je vraagt je af: hoe komt het er nu uit.

Je bent op zoek naar een aanpak die je helemaal meeneemt in het hoe en het wat, zodat je zelf de middelen in handen hebt om te helpen

Je weet dat de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar snel gaat.
Het ene thema is nog niet klaar en het volgende dient zich weer aan.

Je wilt op een ontspannen en plezierige manier gevoed worden en groeien in ouderschap of in je professie.

Maar hoe help je kinderen nu sterk te staan, zodat ze zelf hun eigen pad kunnen kiezen en kunnen worden wie ze zijn.

Samen kwetsbare kinderen helpen

Ik ben Sander Kooijman, kinderpsycholoog en ik heb mijn Kinderpraktijk in Amersfoort. Als kind heb ik tekens mijn eigen pad gekozen. Dat was niet altijd gemakkelijk. Al vroeg ontdekte ik hoe meer ik bij mezelf bleef hoe gelukkiger. Maar wie is die mezelf eigenlijk? Ik ontdekte dat de economische opleiding die ik volgde, me niet meer paste. Ik veranderde naar HBO maatschappelijk werk en later naar WO Psychologie. Niet gemakkelijk voor iemand die met een LBO/MAVO school advies van de basisschool kwam. Ik wist op de basisschool dat er meer in me zat, maar hoe krijg je het er uit? Door mijn eigen pad te kiezen ontdekte ik steeds beter mezelf en wat ik wilde. Er is nergens een opleiding die je helpt jezelf te vinden. Wel weet ik: hoe eerder je hiermee start des te sterker sta je in het leven. Het is nu mijn missie om kwetsbare kinderen te helpen sterk te staan. Zodat ze bestand zijn bij tegenslag of narigheid. Zelfkennis, zelfvertrouwen, lichaamsbewustzijn, assertiviteit en veerkracht zijn belangrijke basisingrediënten die mij hebben geholpen. Het geeft mij zo’n voldoening om kinderen te helpen zichzelf te ontdekken.

Sander-Kooijman-kindercoach-Amersfoort
Ik heb het Online programma “Sta sterker in de wereld” gevolgd. Wat is het overzichtelijk en prettig te volgen. De filmpjes van Sander zijn duidelijk maar bovenal aanstekelijk enthousiast. Het geleerde is direct toepasbaar in de praktijk en is zo divers dat je genoeg handvaten hebt om ieder kind sterker in de wereld te doen staan. Aanrader!!
Bianca Mulder

Ouder en professional

Hoe zou het zijn als… 

Jij je kind of het kind dat je begeleid kan helpen om sterker te staan in de wereld. Dat is geen gemakkelijke opdracht. Het vraagt om heel veel sensitiviteit en vaak ook om de juiste keuzes. Vanuit mijn theoretische kennis en ervaring heb ik van alles uitgewerkt en in de praktijk getest. Het staat in hapklare blokje voor je klaar. Alle materialen zijn praktische en laagdrempelig en gericht op doen. Daarmee kan je direct aan de slag en verder finetunen wat werkt voor jouw kind. Natuurlijk zit het programma vol spelletjes die kinderen uitnodigen om zichzelf beter te leren kennen.  Ontdek hieronder de vijf thema’s die in het 5 weken: Sta sterk programma zijn opgenomen.

lichaamsbewustzijn-kinderpsycholoog-sander-kooijman-amersfoort

THEMA 1 LICHAAMSBEWUSTZIJN

Het thema lichaamsbewustzijn bestaat uit korte video’s, een e-book en oefeningen voor kinderen van 4 tot 12 jaar gericht op fysiek sterk staan in de wereld en het contact maken met de grond.

emotioneel-bewustzijn-kinderpsycholoog-kind-amersfoort

THEMA 2 EMOTIONEEL BEWUSTZIJN

In dit thema gaan we de emotioneel bewust zijn verder uitbreiden. Met de oefeningen en de achtergrond informatie geef jij het kind meer woorden om zich uit te drukken, Naast de basisemoties gaan we ook verder naar de complexe emoties.

zelfvertrouwen-vergroten-ontwikkelen-sander-kooijman-amersfoort-kinderpsycholoog

THEMA 3 ZELFVERTROUWEN

Zelfvertrouwen voel je van binnenuit. Je ontvangt achtergrondinformatie over hoe jij het zelfvertrouwen van je kind versterkt. Je kind ontdekt wie het wel en niet is.

omgaan-met-prikkels-sander-kooijman-kinderpsycholoog

THEMA 4 OMGAAN MET PRIKKELS

De wereld bestaat uit prikkels en die kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we leren kinderen goed voor zichzelf te zorgen en omgaan met prikkels kan je trainen. Daar gaat dit thema over met inzichtgevende oefeningen en een mooi e-book.

assertiviteit-sander-kooijman-amersfoort

THEMA 5 ASSERTIVITEIT

Je zelf uiten is een waardevolle kwaliteit. Maar hoe geef je nu grenzen aan. Assertief zijn is niet als eerste je vinger op te steken. Maar hoe laat je merken wat je wilt en hoe geef je grenzen aan. Met oefeningen en achtergrondinformatie gaan we ontdekken waar je kind vanuit het hart zich sterk voor wil maken.

Deze kans is nu…

Dit prachtige aanbod komt niet zomaar op je pad.
Je hebt misschien al eerder een programma gevolgd, blogs geluisterd, e-books gelezen of een webinar gevolgd.
Dan weet je dat ik een enorme schat aan kennis en ervaring met me meebreng.
Hier kan jij nu gebruik van maken.
Deze speciale actie is nu.
Deze serie heeft een waarde van 97 euro en… 
Het is het begin van een serie die nog verder uitgebreid gaat worden in de vorm van een deel 2.
Je krijgt direct toegang tot alle thema’s en daarna ontvang je gedurende vijf weken een mail met  de hier boven beschreven waardevolle thema’s.

Voor jou heb ik nu een speciaal aanbod.

Betaal in plaats van 97 euro, ontvang 50 euro korting en ontvang nu tijdelijk 47 euro 

 

```